חברת התעופה אייר אירופה תציע החל מחודש אפריל בטיסותיה הטרנס אטלנטיות תפריט המבוסס על רכיבים טבעיים ובריאים המוגש בכלים העשויים מחומרים ממוחזרים
חברת התעופה אייר אירופה משדרגת את חווית הטיסה ללקוחות מחלקת העסקים בטיסות הטרנס אטלנטיות, והחל מחודש אפריל ייהנו הנוסעים מתפריט עשיר המבוסס על יותר מרכיבים טבעיים ובריאים.
התפריטים החדשים הורכבו על ידי אחד מהשפים המפורסמים ביותר בספרד אנטוניו פרננדס שמסר כי " אייר אירופה הינה החלוצה בחברות התעופה המגישה לנוסעים אוכל בטכניקת בישול בריאות, כולל מנות בשריות, דגים, ירקות ופירות טריים אורגנים. הורדנו מהמנות העיקריות את הרטבים שהיו משולבים בתוך המנה וכעת הם מוגשים בצד כדי שהנוסע יחליט לשלבם לפי טעמו האישי".
בנוסף האוכל מוגש במגשים ידידותיים לסביבה העשויים מחומרים ממוחזרים בעיצוב חדש הנותן לנוסע חוויה קולינרית מהנה.
התפריטים החדשים הם חלק מהתפתחותה והתרחבותה של אייר אירופה המציבה אותה כאחת מחברות התעופה המתחדשות ביותר בענף.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=72198