חברת התעופה סוויס תשקיע כ-5 מיליארד פרנקים שוויצרים ברכישת מטוסים חדשים, הוספת 22 יעדים חדשים לקווי התעופה בקיץ 2015 והגשת מוצרים טריים,מיצרנים מקומיים, בטיסות (Foodservice), כחלק מאסטרטגיית "הדור הבא של חברת התעופה השוויצרית"
חברת התעופה השוויצרית סוויס תשקיע מיליארדי פרנקים שוויצרים במטוסים חדישים, יעדים אטרקטיביים ושדרוג מוצרים קיימים כחלק מאסטרטגיית "הדור הבא של חברת התעופה השוויצרית ".
חברת התעופה סוויס משקיעה באופן רצוף וקבוע בצי מטוסיה. 30 מטוסים חדשים מסוג בומברדייר (Bombardier) CS100s יחליפו את מטוסי האברו (Avro) RJ100 בטיסות פנימיות החל מהשנה הבאה. מטוס חדש מסוג איירבוס A321ceo יצטרף לצי בשנת 2016. ובין השנים 2019 ל-2022 תקבל החברה 10 מטוסי איירבוס A320neos ו-5 מטוסי איירבוס A321s עם אופציה להזמנת עשרה מטוסים נוספים ממשפחת מטוסי האיירבוס A320neo. בנוסף,משנת 2016 ואילך תקבל חברת התעופה 6 מטוסים רחבי גוף מסוג בואינג ERs777-300. החברה תשקיע במטוסים החדשים סכום כולל של כ-5 מיליארד פרנקים שוויצרים.
סוויס מתכננת להוסיף 22 יעדים אירופיים חדשים לרשת קווי התעופה שלה מבסיס האם, ציריך, כחלק מלוח הזמנים החדש בקיץ 2015. מתוך 22 היעדים החדשים, הטיסות ל-16 יעדים יהיו פעילים במשך כל השנה: נאפולי, בארי, בילבאו, פורטו, טולוז, לייפציג, דרזדן, גראץ, גטבורג, הלסינקי, ריגה, קראקוב, לובליאנה, סרייבו, סופיה וזאגרב ו-6 יעדים בחודשי הקיץ בלבד: פלרמו, ברינדיזי, מלטה, סלוניקי, איזמיר וסנטיאגו דה קומפוסטלה.
בשלב הראשון תשדרג החברה את תא הנוסעים של צי מטוסי האיירבוס שלה מסוף חודש נובמבר 2014. המטרה להגדיל את הקיבולת במטוסי האיירבוס A320 (12 מושבים נוספים) ו- A321 (19 מושבים נוספים) ע"י התקנת מושבים חדשים ומרווח גדול יותר לרגליים. שדרוג עיצוב פנים תא הנוסעים שיותאם לסגנון הקיים בטרקליני החברה ובמטוסים הפועלים ליעדים ארוכי טווח.
קונספט חדש ה- Foodservice, יכנס למטוסי החברה. מדובר במוצרים טריים, מידי יום, שמקורם מיצרנים שוויצרים מקומיים וכוללים בהתאם לאורך הטיסה: קישים חמים, פרטי מאפה טריים או (בטיסות ארוכות טווח) סלטים טריים וקינוחים חמים.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=74955