חברת סיבורן קרוז ליין נבחרה זו השנה השנייה ברציפות, ע"י Saveur Magazine- מגזין קולינריה יוקרתי, "כקרוז הקולינרי" הטוב ביותר בקטגוריה אוניות קטנות, הנושאות כ-300 נוסעים
אחד הגורמים לעליית מספר הנוסעים המתמיד בשוק השייט העולמי הוא גם נושא האוכל באוניות. חברות השייט משקיעות מיליוני דולרים בנושא הקולינרי, פרופורציונלית לרמת האוניה, כמובן. באוניות היוקרתיות מהשורה הראשונה נושא המשקאות האלכוהוליים ואוכל הגורמה כלולים במחיר. גם באוניות ברמה הבינונית- גבוהה כמויות האוכל והמגוון מפתים נוסעים לחזור לעלות שוב ושוב לאוניות שייט תענוגות.
מגזין הקולינריה היוקרתי Saveur Magazine בוחר ומציין מיידי שנה את הזוכים בתעשיית התיירות בתחום הגסטרונומיה האיכותית. חברת השייט סיבורן קרוז ליין נבחרה זו השנה השנייה ברציפות ל"קרוז הקולינרי" הטוב ביותר בקטגוריה אוניות קטנות (הנושאות כ-300 נוסעים).
הזוכים בכל שנה נבחרים ע"י פנל מומחים מתחום המזון והנסיעות שכלל הפעם גם שני שפים ידועים Rick Bayless ו- Lidia Bastianichשקבע פה אחד: " תזמורת המטבח האלגנטית ביותר בלב ים. תפריט עשיר מתוצרת מקומית לצד יינות איכותיים ברמה גבוהה".
"כבוד גדול עבורנו לזכות בתואר המכובד, במיוחד שהוא מוענק שנה שנייה ברציפות ע"י צוות מומחים כה מקצועי", אמר בתגובה לזכייה, נשיא חברת סיבורן קרוז ליין, Richard D. Meadows.
Betsy Andrews,עורכת ראשית של המגזין Saveur:" הנוסעים המושבעים ממתינים מידי שנה לגלות מי הם "מלכי הקולינריה" בענף התיירות והזוכים ראויים לכך על המחויבות שלהם לאוכל מצוין, שירות וחוויות".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=75119