גדול יותר, טעים יותר ואפילו משתלם יותר: פסטיבל תל אביב EAT חוזר לגן צ'ארלס קלור בפעם השביעית, ימים שני-חמישי 18-15 במאי, 23:00-18:00
חגיגת האוכל של ישראל, בהפקת עיריית תל אביב-יפו, שבה לגן צ'ארלס קלור בפעם השביעית, ומביאה איתה תפריט ענק של מנות, מסעדות, דוכנים, פוד-טראקס, שיתופי פעולה מסקרנים, הופעות חיות והרבה מאוד הפתעות טעימות. זה מה שמחכה לכם שם.
חיים כהן וישראל אהרוני, תומר אגאי ורז רהב, מנאל ובינו, הסנדוויצ'ים של רחל והדגים של פסקדו, הלב של אבי והיד של דילק – פסטיבל תל אביב EAT חוזר להרים את עולם האוכל הישראלי, בארבעה ימים של חגיגה קולינרית טעימה במיוחד, שמחה במיוחד ומשתלמת במיוחד, בהפקת עיריית תל אביב-יפו.
פיקניק השפים המפואר הזה יתקיים על הדשא של גן צ'ארלס קלור, שני ביסים מקו החוף המפורסם של תל אביב, בימים שני-חמישי (18-15 במאי, 23:00-18:00). הוא יכלול עשרות מסעדות ומזללות, דוכני סטריט-פוד ומשאיות אוכל, מומחי מתוק ואלופי מלוחים, וגם במות תוססות ואנרגטיות של הופעות חיות, DJ ומיצגי רחוב שיעסיקו אתכם בין מנה למנה, ובין דרינק לדרינק.
מי ומה יהיו כאן? חיים כהן עם הכנפיים של דיקסי וגירוס של יפו תל אביב, ההמבורגר המושלם של ישראל אהרוני והפיתות המושלמות לא פחות של בינו גבסו. יהיו גם לחמניות החלב עם המק אנד צ'יז של גיא גמזו ו-NUNUNU, השווארמה של יאשקה והיצירות הטעימות של תומר תומס, טירוף הקינוחים של דורין כהן וגם שיתוף פעולה מדהים בין אגאדיר ורז רהב, שהוא כנראה כבר עכשיו התור הכי מוצדק במזרח התיכון.
מה עוד? אימפריית הדגים של פסקדו מאשדוד תגיע עם ברזי בירה אסטרייה ואבי לוי יירד על כביש 1 עם מעורב ירושלמי וקבבים, אבל גם עם סנדוויץ' אלג'יראי בחלה. שיינע תחבר ממערב את הים, וממזרח ינחתו ניני האצ'י עם פאד תאי, וונג עם באן צ'יקן קארי וק-פה האנוי עם ספרינג רולס, שאול בן אדרת יקים תרנגול כחול אקספרס ורחל בן אלול תבנה את כריכי הבשר המפורסמים שלה. כן, כולל זה עם הקבב והטחינה והסילאן והחלבה.
נשאר לכם מקום? כי זו אפילו לא המנה הראשונה. יהיו גם גבינות של באשר וגלידה של אוטלו, שישברק של מנאל ונקניקיות של פרנק, אגרול של פקין ובשר מעושן של מיט-טראק, כריך אסאדו וקרם ברולה עם צמר גפן מתוק, קערת אסאי ובורקס מים, כנאפה ובננה לוטי, קרואסון במילוי גלידה, אמפנדס במילוי צ'ילי קון קרנה ושווארמה כרובית של מימוניס – הכול במחירים מעודדי הסתערות של 25-40 שקלים, ו*בלי אותיות קטנות*.
מור ברדה, סגן מנהל אגף תרבות ואמנויות ומנהל המחלקה למופעים בעיריית תל אביב-יפו: "הקולינריה התל-אביבית המשובחת משקפת את אופייה המיוחד של העיר, המספקת לתושבים ולמבקרים המגיעים מכל העולם מגוון קולינרי שופע, שמח ורב תרבותי. עיריית תל אביב-יפו שמחה לערוך גם השנה את תל אביב Eat ולייצר חווית אוכל בלתי נשכחת, עם מיטב המסעדות והשפים בעיר. אני מזמין את כולכם וכולכן לבוא לטעום, לשתות ולבלות יחד אתנו".
הטבה: בהרשמה מראש למחזיקות ולמחזיקי כרטיס דיגיתל -10 ₪, עם מתנה בכל הדוכנים המשתתפים בפסטיבל. ההטבה תינתן בדוכן דיגיתל בפסטיבל עצמו, בהצגת האישור שהתקבל בהרשמה מראש דרך האתר העירוני.
האירוע מתקיים כחלק מאירועי "הו מאי" – חודש התרבות של עיריית תל אביב- יפו.
בין האירועים: "צבע טרי" – יריד האמנות והעיצוב, "תרבות שוליים" – לילה של אירועי אומנות ומוסיקה אלטרנטיביים ברחבי שכונת פלורנטין, ו"בתים מבפנים" – אירוע האדריכלות והארכיטקטורה הגדול בישראל.
הפקה קולינרית: נירית דולברג- עמית
הפקה: המחלקה למופעים עיריית תל אביב- יפו
מומלץ: להגיע ברגל, האזור עמוס בתנועת כלי רכב.
מידע: על הסדרי חנייה ותחבורה ציבורית:
פסטיבל תל אביב EAT, גן צ'ארלס קלור, תל אביב, 18-15 במאי, 23:00-18:00
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=139469