יוסי נביא, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב, והשף אורן אסידו, מזמינים אתכם לחוויה קולינרית ייחודית ואירוח יוקרתי מול הים התיכון, המשלבים יחד איכות, טריות ואווירה בלתי נשכחת
מלון קרלטון תל אביב משיק חבילת חורף זוגית ייחודית, המשלבת לילה מפנק, ארוחה קולינרית יוצאת דופן וארוחת בוקר, מול הים התיכון. החבילה זמינה החל מה-1 בנובמבר 2024 ועד ה-28 בפברואר 2025 (בימים א-ה) ומציעה פינוק מושלם לזוגות המחפשים לברוח מהשגרה ולהתמסר לאווירה חורפית קסומה בלב תל אביב.
החבילה כוללת:
לילה בחדר פרימיום משודרג, עם נוף לים ופינוק מתוק בחדר, להשלמת האווירה.
ארוחת ערב זוגית במסעדת פליים, בניצוחו של השף אורן אסידו, זוכה "משחקי השף". תפריט עילי ועשיר המותאם במיוחד לבילוי זוגי ומפנק.
ארוחת בוקר מפנקת מול הנוף הפנורמי של חופי תל אביב, להתחלה מושלמת של היום.
מחיר החבילה החל מ-2,160 ₪ לזוג.
להזמנות ופרטים נוספים: 03-5201845. מלאי החדרים מוגבל.
יוסי נביא, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב: "אנחנו גאים להציע לאורחינו חבילה ייחודית שמספקת חווית אירוח ברמה הגבוהה ביותר, המשלבת בין איכות קולינרית יוצאת דופן לאווירה חמימה וקסומה בלב תל אביב. זו הדרך המושלמת להתפנק במהלך חודשי החורף".
מלון קרלטון תל אביב: הוא המלון הטוב ביותר בישראל לשנת 2023, על פי אתר World Travel Awards. המלון המעוטר בחמישה כוכבים, מממוקם על קו החוף של תל אביב יפו בצמוד למרינה גורדון. המלון מתפאר ב- 15 קומות ושודרג בשנים האחרונות, כולל סוויטות עם נוף פנורמי לים התיכון, טרקלין עסקים, ג'קוזי על גג המלון ובמתחם הספא, מסעדת שף FLAME ועוד. קרלטון בעל רזומה של 40 שנים ונמצא בצמוד למרכז העסקים והבילויים של תל אביב. מגג המלון ניתן להשקיף על הנוף של תל אביב-יפו ב360 מעלות עם מתחם ג'קוזי ובריכה בלוקיישן הכי שווה בעיר.
תצלום 5 = מסעדת במלון קרלטון ת"א. צילום איתיאל ציון
השף אורן אסידו: "חבילת החורף מאפשרת לי ליצור עבור אורחינו תפריט שמפנק את כל החושים, עם מנות שמבוססות על חומרי גלם טריים ואיכותיים, ונותנות מענה מושלם לזוגות שמחפשים בילוי רומנטי וחוויית טעמים עשירה".
FLAME: בניצוחו של השף אורן אסידו, FLAME היא מסעדת "אש גלויה", הראשונה בישראל והמסעדה הכשרה הראשונה בעולם. המסעדה, שנפתחה לפני כשנה, ממוקמת בקומה הראשונה של מלון היוקרה קרלטון בתל אביב, עם נוף לטיילת ולחוף הים, ובה 120 מקומות ישיבה, כולל מרפסת, בר פרטי וחדר פרטי.
המטבח המסעיר של פליים מציג את אחד הטרנדים הצומחים והפופולריים ביותר בקרב המסעדות המובילות ברחבי העולם. זהו מטבח מסעיר שמשדר מצד אחד חדשנות וריגוש ומצד שני גם פראיות. כל המנות במסעדה עוברות תהליכי בישול באש גלויה, כולל ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.
מטבח המסעדה הוא מטבח פתוח ובו ג'וספר שעובד על ידי גחלי עץ אלון ואש חיה, לצד פאריז'ה, גריל גחלים דרום אמריקאי מסורתי שעובד על עץ ומרחק, כאשר אורך הצלייה, הגבהים והמרחקים מהאש משתנים בהתאם למנות ולטכניקת ההכנה הכרוכה בהן. אסידו נכנס למטבח של פליים אליה הביא את תביעת ידו הייחודית. בתפריט המחודש ניתן למצוא מנות חדשות ומרגשות, אשר כולן, ללא יוצא מן הכלל, עוברות תהליכי בישול באש גלויה, ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.
מלון קרלטון תל אביב
כתובת: רח' אליעזר פרי 10, תל אביב.
טלפון: 03-5201818
אתר. פייסבוק / אינסטגרם: Carlton Tel Aviv
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=165130