מתחילת חודש אפריל , נוסעי אייר פראנס במחלקת תיירים ופרימיום אקונומי הטסים מ/לפריז ביעדים ארוכי טווח, נהנים מאלטרנטיבה גסטרונומית מרעננת … תפריט אה לה קארט
כולנו כבר עברנו את החוויה לטוס במחלקת תיירים בחברות התעופה הסדירות (Legacy Carriers) , אפילו בטיסות ארוכות טווח, ולקבל ארוחות עיקריות "משעממות" . בחברת התעופה אייר פראנס החליטו ללכת עם זה צעד אחד קדימה והחל מחודש אפריל מציעים תפריט "אה לה קארט" במחלקות תיירים ותיירים פרימיום בטיסות ארוכות טווח היוצאות מפריז ( למעט עמאן, בנגלור, מומביי, דמשק ודלהי).
תפריט "Jean Imbert" , תוכנן ע"י שף ג'ין אימברט, שיצר באופן בלעדי מנות מיוחדות עבור חברת התעופה. השף זכה במקום הראשון בתוכנית הטלוויזיה " Top Chef".
תפריט "Len?tre selection", תוכנן במיוחד עבור אייר פראנס ע"י השפים של מסעדות וחנויות בוטיק Len?tre. גישה יצירתית ומעודנת לתפריט אלגנטי .
תפריט "Tradition", מאפשר ליהנות ממורשת קולינרית צרפתית מפוארת עם מבחר מנות טיפוסיות.
תפריט “Ocean”, מציע מנות מקוריות וטבעיות תוך שימוש במוצרים טריים וטעימים מהים בטיסות אייר פראנס.
שלושת התפריטים "Italia", "Ocean" and "Tradition" שודרגו גם בטיסות הממריאות מקאיין (גיאנה הצרפתית), פור דה פראנס (מרטיניק), ראוניון (אי צרפתי באוקיינוס ההודי), פואנט א פיטר (גוואדלופ), יוסטון, לוס אנג'לס, ניו יורק, וושינגטון, סן פרנסיסקו, מונטריאול, טורונטו, דואלה (קמרון), ליברוויל (גאבון), אביג'אן (חוף השנהב), דקר ( סנגל), בייג'ין, גואנגזו, הונג קונג, שנחאי, סיאול, אוסקה וטוקיו.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=70390