לטענת הרשת, לא מדובר בנקודת מעבר לפני הטיסה, אלא הזדמנות לעצור, להנות ולהתחיל את המסע עם טעמים עשירים. רונן נמני, הבעלים של הקבוצה: "בית קפה שיעמיד את נתב"ג בחזית הקולינריה בשדות התעופה בעולם"

קבוצת ההסעדה הגדולה בישראל "קפה קפה", בבעלותם של איש העסקים רונן נמני ובת זוגו מיקי טיל, ממשיכה להתרחב ומשיקה מותג חדש ויוקרתי בנמל התעופה בן גוריון בשם Cafe Cafe 0/2.
בית הקפה החדש הוקם בהשקעה של כ-5 מיליון שקלים ומצטרף למגמה עולמית בה נמלי תעופה הופכים למוקדי קולינריה איכותיים, ולא רק לנקודת מעבר. חזון המותג Cafe Cafe 0/2 הוא לשנות את מה שהתרגלנו לחשוב על אוכל בשדה התעופה ולהביא לנתב"ג חוויה קולינרית שלא הייתה כדוגמתה בטרמינל, עם עיצוב חדשני, תפריט עשיר ומיתוג מרענן. לא מדובר בנקודת מעבר לפני הטיסה, אלא הזדמנות לעצור, להנות ולהתחיל את המסע שלכם עם טעמים עשירים.
לדברי רונן נמני, הבעלים של קבוצת קפה קפה: "אנו מודים לרשות שדות התעופה על האמון בנו ומתכוונים לתת חוויה יוצאת דופן למבקרים בנתב"ג. הבאנו את ניסיוננו רב השנים מכול המותגים אותם אנו מפעילים בישראל לטובת בית קפה שיעמיד את נתב"ג בחזית הקולינריה בשדות התעופה בעולם".
נמלי תעופה ברחבי העולם כבר מזמן הבינו שנוסעים מחפשים יותר מאשר קפה מהיר על הדרך. בנמלי תעופה מובילים, כמו שדה התעופה צ'אנגי בסינגפור והית'רו בלונדון, נפתחים בתי קפה יוקרתיים שמציעים תפריטים מוקפדים, קפה מתערובות נדירות ושירות ברמה של בתי קפה עירוניים מובילים.
Cafe Cafe 0/2, המותג החדש של קבוצת "קפה קפה", מביא את הטרנדים הללו לישראל, עם שימת דגש על חווית לקוח, שירות ברמה גבוהה, עיצוב מוקפד והצבת הקולינריה במרכז – ברמה הגבוהה ביותר. בית הקפה החדש בנתב"ג עוצב בקפידה, עם שירות over the counter מהיר וגמיש, ויטרינה ענקית המציגה את מגוון הכריכים והסלטים לצד מאפים טריים הנאפים סביב השעון בחדר אפייה שקוף המוצג לראווה. המקום יספק חווית ארוחת בוקר מהירה או מנת פסטה חמה ואיכותית, קינוחים, קפה איכותי המבוסס על בלנד איטלקי שנחבר בקפידה, ומשקאות ייחודיים בטעמים חדשניים כמו קרמל ברולה ודובאי פיסטוק.
התפריט בסניף החדש מציע מנות מגוונות וטעימות, עם דגש על טריות, חומרי גלם איכותיים והגשה מוקפדת. בין המנות הבולטות ניתן למצוא את כריך הסלמון הנורווגי (44 ₪) – בייגל ירושלמי חם, מרוח בקרם גבינת שמנת עשיר, עם סלמון נורווגי בעישון עדין, בצל ירוק קצוץ ורעננות של ארוגולה. לצד זה, סלט בוראטה (66 ₪) מרשים במיוחד – בוראטה איטלקית רכה ועסיסית מונחת על מצע של עלי חסה צעירים, עגבניות צבעוניות, קרוטוני בריוש פריכים, שמן זית כתית, בזיליקום טרי וחומץ בלסמי מצומצם.
כריך מקושקשת כמהין (44 ₪) מציע שילוב מנצח של מקושקשת רכה וקטיפתית על בגט צרפתי חם, עם גבינת שמנת ופרמזן מגורד בנדיבות.
למי שמחפש תחליף טבעוני, כריך ירקות ופרנה (42 ₪) – לביבות ברוקולי וכרובית צלויות בלחם פרנה טרי, יחד עם טחינה, עגבנייה, מלפפון ועלי חסה טריים – וסלט ים תיכוני (49 ₪) הכולל גבינת פטה יוונית, עלים ירוקים פריכים, ירקות טריים, זיתי קלמטה, שמן זית ולימון סחוט.
לצד המנות, מוגשים גם משקאות מושחתים (28 ₪) כמו ה־קרמל ברולה – שילוב של טופי קרמל עמוק, אספרסו, חלב מוקצף, סוכר מוקרם וקצפת עשירה, או דובאי פיסטוק, עם שוקולד חלב בלגי, קרם פיסטוק קטיפתי, אספרסו, קצפת ושערות קדאיף – חוויה מפנקת שמתחילה עוד לפני העלייה למטוס.
בעיקר בימים אלו, גאים להיות מותג מקומי ישראלי, המהווה תחרות משמעותית למותגים בינלאומיים, כאשר מציגים לעולם חוויה קולינרית ישראלית ברמה בינלאומית.
בעידן שבו נמלי תעופה הופכים ליעד קולינרי בפני עצמם, "קפה קפה" מביאה לנתב"ג חוויית קפה וקולינריה בסטנדרט בינלאומי. הנוסעים יוכלו ליהנות מאיכות בלתי מתפשרת, שירות מקצועי ועיצוב חדשני – כל זאת עוד לפני העלייה למטוס. פתיחת הסניף החדש מציבה את קבוצת "קפה קפה" בחזית החדשנות של תרבות בתי הקפה בישראל.
Cafe Cafe 0/2 היא רק הסנונית הראשונה, בסדרת מהלכים חדשניים ומפתיעים שיגיעו בקרוב מבית קבוצת קפה קפה. המותג מסמן התחלה של עידן חדש בקבוצה, כזה שמרחיב גבולות, מגדיר מחדש את חווית הקולינריה, ומציב רף גבוה מתמיד.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=171921