בריסל איירליינס החלה מתחילת חודש נובמבר להגיש במחלקות העסקים בטיסות לארה"ב ואפריקה תפריט שהוכן ע"י שף בלגי ידוע המבוסס על מנות טיפוסיות של אזורים בבלגיה. בכל 4 חודשים יוצג שף חדש, בתיאבון..
מתחילת חודש נובמבר מגישה בריסל איירליינס במחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח מאכלים בלגיים אזוריים שהוכנו ע"י שפים ידועים. השפים יצרו תפריט המבוסס על חומרי גלם מקומיים ואופייניים. הראשון הוא אזור מערב פלנדריה עם השף Geert van Hecke.
בטיסות בריסל איירליינס ניתן ליהנות מבירות ויינות בלגיים, פרלינים, ופלים ועוגיות של מותגים בלגיים מובילים.
המנות הייחודיות יופיעו במהלך חודש נובמבר בטיסות לארה"ב ואפריקה תחת הכותרת "כוכבי השפים הבלגים". אן טריקו, סמנכ"ל חווית לקוח:"אנו נעבוד בשיתוף פעולה עם שפים בלגיים, שיצרו תפריט המבוסס על מאכלים מקומיים כדי להמחיש את המאכלים הטיפוסיים והאיכותיים של כל אזור בבלגיה".
בכל 4 חודשים יוחלף השף שיציג את התפריט החדש. השף הראשון ברשימה הוא Geert Van Hecke ממסעדת De Karmeliet בברוז', שלה 3 כוכבי מישלן.
בנוסף, נוסעי מחלקות העסקים יכולים עדיין לבחור בין שני תפריטים שונים או אחד מ-21 המנות המיוחדות: דיאטטיות , דלות מלח, ללא גלוטן ועוד.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=76804