רשת מלונות קראון פלזה ישראל והשף גיא פרץ (שבבעלותו מסעדת גספאצ'ו במלון הולידיי אין אשקלון) השיקו את מסעדת קונפי הכשרה במלון קראון פלאזה חיפה, בניהולו של הרצל לוי.
לרגל פתיחתה של המסעדה נערכה מסיבת קוקטייל חגיגית בהשתתפות: שר המדע פרופ' דניאל הרשקוביץ ורעייתו שמעונה, ראש עיריית חיפה יונה יהב ואבי וייצמן ראש המועצה הדתית חיפה, רון יריב, מנכ"ל רשת מלונות קראון פלזה ישראל, שי אסיה, סמנכ"ל השיווק של מלונות קראון פלזה ישראל, מיכאל פלז, מנכ"ל קראון סיטי סנטר עזריאלי, דורון דוד, מנכ"ל הולידי אין אשקלון, גדי פריבר לשעבר מנכ"ל מלונות קראון פלאזה, סמדי בומבה, כוכבת מאסטר שף שסיפרה כי אפשר להזמין אותה לבשל-היא מכינה הכל מא' ועד ת', הפייטן האשקלוני וסולן התזמורת האנדלוסית אמיל זריהן שנתן בקולו בעת תקיעת המזוזה, וגם אושיות חיפאיות נוספות.
האורחים נהנו וטעמו מתפריט המסעדה החדשה הכולל: סיגרים במלית שקדי עגל, פסטייה מרוקאית על ריבת עגבניות שרי, קבב דגי ים, שיפודי פרגית עסיסיים, קציצות קבב על חציל קלוי ועוד.
|