יונייטד איירליינס הודיעה על שינוי מרענן לנוסעי מחלקות הפרימיום (ראשונה ועסקים) ,ארוחות גורמה יחליפו את תיבת החטיפים, לנוסעים בטיסות בצפון אמריקה (טיסות שאורכן למעלה משעתיים וחצי או 1300 ק"מ)
חברת התעופה יונייטד איירליינס הודיעה כי ארוחות גורמה יחליפו את תיבת החטיפים, שהוגשה עד כה לנוסעי מחלקות הפרימיום בטיסות קצרות טווח בצפון אמריקה (טיסות שאורכן למעלה משעתיים וחצי או 1300 ק"מ). השינוי יחול ב-106 טיסות ל-26 יעדים.
בתפריט החדש (בחודש אוגוסט) 4 סלטים חדשים : סלט בסגנון אמריקני, סלט אטריות אסייתי, צלי בקר מלווה בירקות עונתיים וגבינה כחולה (או סלט עוף ושרימפס) וסלט שדה תות.
בחודש ספטמבר, לקוחות הפרימיום ייהנו מכריכים קרים: פרושוטו איטלקי על פוקצ'ה עגבניות, עוף בסגנון תאילנד ובאגט קפרזה. במנות חמות: באגט הודו וגבינה שוויצרית, באגט קותלי חזיר וגבינה שוויצרית, פוקצ'ה עוף ומוצרלה, באגט צלי בקר.
מומחי תעופה בארה"ב סבורים שהשינוי בא בתגובה להחלטת חברת התעופה אמריקן איירליינס להחליף את המנות החמות בחטיפים במחלקות הפרימיום , בטיסות קצרות טווח. "השינויים הם תחילתו של עידן חדש באיכות המזון המוגשת במחלקות הפרימיום בטיסות בצפון אמריקה לעומת המתחרים, אמרה לינדה קופמן, סגנית נשיא לשירות מזון." שדרוג עבור קהל לקוחותינו. אוכל גורמה במגוון רחב".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=75210