כל טיסה יכולה להוות מעתה אירוע מיוחד כשנוסעי חברת דלתא איירליינס ירימו כוסית של היין האיטלקי המבעבע פרוסקו לחיי טיסתם, אחרי שחברת דלתא החלה להציע את היין האיטלקי האהוב במחלקת התיירים
כל טיסה יכולה להוות מעתה אירוע מיוחד כשנוסעי חברת דלתא איירליינס ירימו כוסית של היין האיטלקי המבעבע פרוסקו לחיי טיסתם, אחרי שחברת דלתא החלה להציע את היין האיטלקי האהוב במחלקת התיירים.
לנוסעי דלתא הייתה אפשרות מאז ומתמיד לבחור במהלך הטיסה, ללא תשלום, בבירה או בכוס יין אדום או לבן בנוסף לכהילים שונים, אולם ההיכרות עם יין ה- Avissi Prosecco מעלה את רמת האפשרויות המוצעות במהלך הטיסות אפילו גבוה יותר.
התוסס האלכוהולי הפופולרי מוגש מעתה בכל הטיסות הבינלאומיות של דלתא ומהווה המשך להתמקדות החברה בהגשת מנות אוכל ומשקאות ברמת פרימיום במהלך הטיסות שלה.
"יין מבעבע הוא לעיתים הבחירה הראשונה לחגוג אירוע כלשהו ואנו יודעים עד כמה מיוחד לאנשים לטוס לחופשה, כך שרצינו "להביא אליהם" את החגיגה. להציע ארוחת שף משובחת ומשקאות לאורך הטיסה, הינם חלק מהדברים שמבדלים את דלתא איירליינס ואנו מרימים את הרף בפעם נוספת עם בקבוקי המיני של פרוסקו ", אמרה ליסה באואר ( Lisa Bauer ) -סגנית נשיא דלתא, לשירות בטיסה.
בינתיים ב- Delta One מחלקת העסקים של דלתא, טעמי הסתיו כבר מורגשים במגוון היינות שנבחרו בקפידה על ידי אנדריאה רובינסון, המאסטר סומליה של דלתא. רובינסון טעמה מתוך מבחר של 1300 יינות המייצגים מגוון מכל העולם וצמצמה את הרשימה לתפריט יין חוויתי שיתאים לאווירה בסיפון המטוס לנוסעי מחלקת העסקים.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=69600