חברת התעופה אייר אירופה זכתה בפרס היוקרתי בתחרות פרסי Hospitality Onboard בקטגוריית המזון המוגש לנוסעים בתפריט המבוסס על מזון בריא ואורגני
חברת התעופה אייר אירופה, זכתה זו השנה השנייה ברציפות בפרס המכובד Onboard Hospitality בקטגוריה של חדשנות בתחום התפריטים לשנת 2017 המוגשים לנוסעים בנתיבים האירופיים שלה.
מריה חוסה אידלגו מנכל"ית אייר אירופה שהגיעה לטקס חלוקת הפרסים יחד עם סנדרה לניס מנהלת שרות הלקוחות של החברה מסרה: "הפרס הזה מהווה הכרת תודה על המאמצים הגדולים שאנו עושים למען הנוסעים שלנו, שביעות רצון הלקוח הוא בראש סדר העדיפויות שלנו ואנו רוצים שכל הנוסעים שלנו ידעו שבאייר אירופה כל פרט קובע"
התפריטים האקולוגיים והבריאותיים המוגשים לנוסעים עשויים מחומרי הגלם הטובים ביותר. בנוסף, לצד הארוחה מוגשים מיצי פירות וירקות בכבישה קרה, 100% טבעיים, ללא תוספים או חומרים משמרים וכן תפריט מיוחד לילדים .התפריטים מוגשים על גבי חומרים למחזור בעיצוב חדשני שהשופטים שמו דגש על כך במתן הפרס.
אייר אירופה טסה לתל אביב כיום 5 פעמים בשבוע והחל מחודש יולי 2017 החברה תוסיף עוד טיסה בימי חמישי , סה"כ 6 פעמים בשבוע, גם במטוס החלומות החדיש מדגם בואינג 787 הדרימליינר. הטיסות יוצאות למדריד ומשם ניתן להמשיך לכ- 50 יעדים במרכז ודרום אמריקה ביניהם בואנוס אייריס, לימה, סאו פאולו, מונטווידאו, קאנקון, הוואנה ועוד.
אייר אירופה מיוצגת בישראל על ידי טל תעופה .
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=70429