זו השנה השלישית ברציפות, שחברת התעופה אליטליה זוכה בתואר "BEST AIRLINE CUISINE” על האוכל המוגש במחלקת העסקים שלה, ע"י מגזין התיירות היוקרתי גלובל טרוולר.
כשמדברים על מטבח איכותי וקולינריה ברמה גבוהה הקונוטציה המתבקשת היא איטליה, מלכת הבישול והמזון האיכותי ומן הסתם חברת התעופה הלאומית אליטליה שהיא חלק בלתי נפרד ממנה.
מגזין התיירות האמריקני גלובל טרוול מעניק זו השנה השלישית ברציפות את התואר "BEST AIRLINE CUISINE” לאוכל המוגש במחלקת העסקים של חברת התעופה האיטלקית, אליטליה.
יותר מ-28 אלף משתתפים השתתפו בסקר של המגזין היוקרתי. התפריט המוצע במחלקת העסקים בהשראת המסורת הקולינרית של אזורים שונים באיטליה ומלווים ביינות איכותיים בעלי שם.
Gianni Pieraccioni, מנהל מסחרי באליטליה: " אנו גאים בהכרה מצד הנוסעים עצמם שמעריכים את הרמה הגבוהה ואיכות המזון המוגש להם וזו הפעם השלישית ברציפות. פרס זה מהווה צעד שיווקי אסטרטגי בעולם כולו".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=78633