מייצרת פסקול ייחודי, המבוסס של האווירה והתוכן של התמונות, באמצעות טכנולוגיית Music Theory של החוג למוסיקה באוניברסיטת ברקלי
SoundSeeker היא חוויה דיגיטלית פורצת דרך, שעושה שימוש בבינה מלאכותית, על מנת ליצור פסקול אישי וייחודי המבוסס על התוכן של כל תמונה ושל הרגעים שהכי רוצים להשוויץ בהם.רויאל קריביאן פיתחה טכנולוגיה שמגדירה מחדש את אלבום החופשה המודרני, ותהפוך את התמונות הבלתי נשכחות של הנוסעים לסרטון וידאו, המלווה בפסקול ייחודי, הניתן לשיתוף.
באתר www.soundseeker.com, המשתמשים יוכלו להעלות שלוש תמונות לבחירתם והמערכת החכמה תנתח את התמונות מבחינת הצבעים, הנוף, הרקע, הרגשות, שפת הגוף והבעות הפנים, ועל בסיס זה היא תהפוך אותן לפסקול אישי, הניתן לשיתוף. כמו כן, יהיה ניתן לעקוב אחרי הסרטונים במדיות החברתיות של חברת שייט או ע"י חיפוש של התיוג #Soundseeker.
"SoundSeeker היא הוכחה נוספת למדיניות רויאל קריביאן שמשקיעה מאמצים ומשאבים רבים במטרה להעניק חוויות בלתי צפויות ובלתי נשכחות למבקריה. בין הטכנולוגיות הייחודיות שפיתחה ניתן להזכיר את SkyPadSM– טרמפולינה ייחודית שמדמה קפיצת באנג'י באמצעות מציאות מדומה, או צפייה במגוון תכנים בלב ים, כמו התכנית האהובה עליכם, באמצעות VOOM®, האינטרנט המהיר ביותר בים. אורי שנבל, מייסד חברת סנורמה המייצגת את רויאל קריביאן בישראל: "אנשים בכל הגילאים מחפשים דרכים חדשות לשתף את החוויות הטובות ביותר שלהם במדיות החברתיות. טכנולוגיה זו מאפשרת להם לשתף אותן בדרך ייחודית ורב חושית, כך שהחברים והעוקבים שלהם יכולים למעשה לשמוע את החוויות."
רויאל קריביאן שיתפה פעולה עם המומחים מהחוג למוסיקה באוניברסיטת ברקלי וכן עם טכנולוגיות נוספות מרחבי העולם, בכדי להביא לעולם את "יוצר השירים" הייחודי הזה. על ידי שימוש בטכנולוגיית Music Theory, טכנולוגיית ה-SoundSeeker יודעת איך לחבר מוסיקלית את התמונות תוך כדי התחשבות בטון, בקצב, בצלילים ועוד. הפרויקט התאפשר בסיוע המכון ליזמות יצירתית באוניברסיטת ברקלי BerkleeICE, מוסד המקדם יזמות על ידי שיתוף הסטודנטים והסגל בטכנולוגיות יצירתיות חדשניות, כמו כן בסיועם של המעצב מייקל בירילו (Michael Bierylo), פרופ' בן הוג (Ben Houge), פרופ' מייקל סוויט (Michael Sweet) ועוזר הפרופ' ז'אן-לוק כהן (Jean–Luc Cohen).
"אנו נרגשים לעבוד עם רויאל קריביאן על הטכנולוגיה החדשנית הזו ולהגדיר מחדש מהו שיתוף פעולה יצירתי", אמר פאנוס א. פאניי (Panos A. Panay), סמנכ"ל החדשות והאסטרטגיה של אוניברסיטת ברקלי ומנכ"ל BerkleeICE. "העבודה של BerkleeICE מרחיבה את ההגדרות של הסטודנטים שלנו לגבי מה שניתן להשיג עם השכלה מוסיקלית ופריצת הגבולות של היצירתיות על ידי שימוש בטכנולוגיה. על ידי רתימת בינה מלאכותית לייצור פסקול ייחודי לחוויות משמעותיות, יצרנו ביחד דרך בה אנשים יכולים לשתף חוויות זה עם זה."
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=88125