המסעדה של זוג השפים נדב ודניאל, מתוכנית הטלוויזיה "MKR המטבח המנצח" תפתח היום (ב') ותציע לאורחי המלון ובהמשך גם לאורחים מבחוץ בהזמנה מראש תפריטים ייחודיים ומגוונים של ארוחת צהריים וערב
הפופ אפ החדש של נדב ודניאל יושק היום (ב') 1/6/21 במסעדת הבריכה בדן קיסריה ריזורט, שתהפוך בחודשי הקיץ למסעדה על טהרת המטבח התאילנדי האותנטי של הזוג שכבש את תוכנית "MKR המטבח המנצח" ותציע לאורחי המלון והחל מה-1/7/21 גם לאורחים מבחוץ בהזמנה מראש תפריטים ייחודיים ומגוונים של ארוחת צהריים וערב.
הפופ אפ הקייצי, נולד בהמשך לחיבור הקולינרי שמובילה רשת מלונות דן עם השפים המובילים בארץ, ולאחר ההצלחה שנחל סוף שבוע הקולינרי שנערך במלון דן קיסריה ריזורט בחודש מרץ עם השפים נדב ודניאל.
מתן לרנר מנכ"ל קיסריה ריזורט הציע לזוג השפים נדב ודניאל לפתוח את המסעדה שלהם במקום שהכי קרוב לתאילנד ואמר: "זה היה חיבור מידי. אוכל תאילנדי שאוכלים בבגד ים, על שפת הבריכה באווירה שכולה חופש ושמחה. פשוט ראינו את התגובה של האורחים במהלך הסופ"ש הקולינרי בו אירחנו את נדב ודניאל והחלטנו שחייבים להמשיך את הקסם."
בין המנות בתפריט:
- סלט פפאיה ירוקה – פפאיה ירוקה טרייה, לוביה, שרי, צ'ילי, רוטב דגים, ליים ובוטנים.
- Love גיא – פרגית קצוצה, שבבי פרגית מטוגנים, למון גראס, נענע, כוסברה, מלפפון, בצל סגול, צ'ילי תאילנדי ושבבי אורז קלוי.
- באן ביף – באן ממולא בבשר פולקה ובצלים מקורמלים בבישול ארוך, קפיר ליים, גלנגל, תמרינדי, בזיל תאי וחמוצים תאילנדיים.
- כנפיים מטוגנות בנוסח איסאן – כנפי עוף במרינדה של זרעי כוסברה ורוטב דגים. לצד רוטב נאם ג'ים ג'או וחמוצים.
- פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות על הווק, גזר, כרוב, נבטים, בצל ירוק, ביצה, רוטב דגים, תמרינדי ובוטנים. לבחירה טופו/פרגית.
- קארי מסאמן – תבשיל קארי תאילנדי עשיר, חלב קוקוס, כרובית, תפוחי אדמה, בצל, בוטנים, קריספי שאלוטס, בזיליקום תאילנדי, מוגש לצד אורז מאודה. לבחירה טופו/פרגית/שייטל.
זוג השפים נדב ודניאל, שכבשו את מסך הטלוויזיה והקהל וגם את המבקרים עם שירות המשלוחים "נדב ודניאל – סיפור אהבה תאילנד" שהפעילו בתקופת הקורונה עם שף יובל בן נריה, אמרו על שיתוף הפעולה החדש: "אנחנו מגיעים מעולם האירועים שבו פגשנו את הסועדים שלנו בצורה הכי אינטימית שיש. בקורונה מצאנו אורזים את המנות שלנו בקופסאות ושולחים לקהל שלנו על אופנועים. ההזדמנות לפגוש אותם שוב פנים אל פנים, במקום שבו הם הכי שמחים ופנויים לחוויה של טעמים – מרגשת אותנו מאוד ".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=116635