החל מ-1 במרץ, לקוחות הנוסעים בין תל אביב לארה"ב כבר יכולים ליהנות ממבחר תפריטים חדשים ומגוונים
עונה חדשה פירושה התחלה חדשה ואיתה מבחר חדש של מנות מזון ומשקאות, מהם יוכלו נוסעי דלתא איירליינס ליהנות במהלך טיסתם. כחלק מההשקעה המתמשכת של דלתא בחוויית הלקוח, התחייבה חברת התעופה לרענן מדי עונה את תפריטיה המוגשים במהלך הטיסה. פירוש הדבר, שאפילו הנוסעים המתמידים ביותר יכלו לצפות למשהו חדש בכל טיסה, זאת בנוסף למאכלים הקבועים והידועים שהלקוחות כבר מכירים ואוהבים.
תפריטים ויינות עונתיים חדשים במחלקת העסקים Delta One
בחידוש התפריט העונתי האחרון, נוספו טעמים מרעננים, שיסייעו ללקוחות Delta One לחנוך את העונה החדשה.
החל ב-1 במרץ, לקוחות הנוסעים בין תל אביב לארה"ב כבר יוכלו ליהנות ממבחר תפריטים , הכוללים מנות כמו חזה עוף המבושל בטיגון איטי ברוטב של פלפלים, עגבניות וחצילים, המוגש עם מיקס ירקות על הגריל ופולנטה; וסלט סלמון, תרד ואבוקדו קר המוגש עם רוטב צ'יה, תפוזים ולימון בדבש.
כחלק מתוכניתה המפורסמת של חברת התעופה לבחירת ארוחות מראש, הלקוחות שאישרו את טיסותיהם במחלקת העסקים Delta One, יקבלו הודעת דוא"ל מדלתא שלושה ימים לפני הטיסה המבקש מהם לבחור את המנה העיקרית.
לארוחות העונתיות החדשות של דלתא יתלוו מבחר יינות בניצוחו של המאסטר סומלייה של דלתא, אנדריאה רובינסון. ההרכב האביבי של אנדריאה כולל יינות מקומיים שנבחרו בקפידה בכדי להתאים באופן מושלם לתפריטים האחרונים של כל טיסות Delta One בין אירופה, אסיה, אפריקה, אוסטרליה וארה"ב, דוגמת יינות Rio Madre Graciano Rioja מספרד ו- Gerard Bertrand Réserve Spéciale Viognier מצרפת.
חטיפים ותפריטים חדשים במחלקת תיירים
הנוסעים במחלקת התיירים (Main cabin) מתל אביב ליעדים בארה"ב יקבלו ארוחות באיכות משופרת, הכוללות מתאבנים, סלטים חדשים, ומנות פתיחה שונות, וביניהן: טאג'ין הודו עם קוסקוס וירקות; ורביולי בטטה ברוטב עגבניות ושמנת, זוקיני וגבינת פרמזן. התפריטים יחולקו לכל נוסעי מחלקת התיירים ומחלקת Delta Comfort+, ויכללו את פירוט המזון והמשקאות המוצעים ויציינו את כל זמני הארוחות המוגשות במהלך הטיסה.
לקוחות הממשיכים לטיסות פנים בארה"ב יכולים ליהנות מחטיפים ללא תשלום.
בעונה זו מציעה דלתא שתי אופציות חדשות – שקדי "Squirrel Brand" וקרקרי "Cheez-It". האופציות הללו תוגשנה בנוסף לעוגיות Biscoff – סימן ההיכר האהוב של החברה וכן עוגיות נטולות הגלוטן, המכילות שבבי שוקולד מריר, "KIND".
תה וחליטות תה פרימיום בגובה 30,000 רגל
החל מהחודש הנוכחי, נוסעי Delta One יכולים ליהנות מטעמים חדשים במהלך הטיסה – דלתא מציעה לנוסעיה את קולקציית חליטות הפרמיום של חברת Pure Leaf. סוגי התה שיעמדו לרשות הנוסעים הם: English Breakfast, תה ירוק יסמין, תה נענע וארל גריי.
את חליטות התה של Pure Leaf יהיה ניתן למצוא גם בטרקליני "דלתא סקיי" החל מ-1 במאי, שם יוכלו הלקוחות ליהנות מחליטות בטעמים נוספים, ביניהם: קמומיל, צ'אי, תה ג'ינג'ר עם פרחי התפוזים, ותה שחור עם פירות יער, זה בנוסף לטעמים המוצעים במהלך הטיסה.
החל מהחודש הזה תציע דלתא גם את התה של ליפטון, אחד ממותגי התה הנמכרים ביותר בעולם, לטסים במחלקות דלתא פרימיום סלקט, המחלקה הראשונה, מחלקת Delta Comfort+ ומחלקת התיירים.
הקסמים הקולינאריים הללו הם רק חלק מהשקעתה של דלתא בחוויית הלקוח הכוללת, השקעה שעומדת על סך של מיליארדי דולרים.
בשנים האחרונות, חברת התעופה הובילה שיפורים משמעותיים בחוויית הטיסה של נוסעי מחלקת התיירים, הכוללים, בין היתר: ארוחות חינם לנוסעי המחלקה בטיסות נבחרות מחוף לחוף, העברת הודעות סלולאריות ללא הגבלה, אופציות בידור ללא תשלום במהלך הטיסה, חטיפים משופרים לטסי מחלקת התיירים, תוספת של יין תוסס, גישה ל- Wi-Fi כמעט בכל הטיסות וכן תפריט מחודש לרכישת אוכל נוסף, Flight Fuel.
השיפורים האחרונים בחוויית הטיסה של מחלקת העסקים Delta One כוללים תפריטי שף Delta One חדשים, ערכות TUMI נוחות ומחודשות עם מוצרי חברת 'קיהל'ס' וכן קולקציית כלי אוכל בעיצובה של חברת 'אלסי' האיטלקית.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=93798