חילופי גברי קולונריים ברשת מלונות דן: בוריס פאוקמן מחליף את עובד אלפיה, שהיה שף המלון במשך 25 שנים, ועבר לתפקיד סגן ראש אגף מזון ומשקאות, וממונה על תחום הקולינריה ברשת מלונות דן
חילופי גברי קולונריים ברשת מלונות דן: בוריס פאוקמן מונה לשף הראשי של מלון דן תל אביב, ויחליף בתפקיד את עובד אלפיה, שהיה שף המלון במשך 25 שנים, ועבר לתפקיד סגן ראש אגף מזון ומשקאות, וממונה על תחום הקולינריה ברשת מלונות דן. במסגרת תפקידו, פאוקמן יוביל את כל המערך הקולינרי של מלון דן תל אביב, הכולל תפעול מספר מטבחים, חדר אוכל, בר בלובי המלון, טרקלין עסקים וכמובן מסעדת השף של המלון "קפה 99".
פאוקמן (בן 48) בעל ניסיון עשיר בתחום הקולינריה בענף המלונאות ובכלל. ב-11 השנים האחרונות כיהן כשף הראשי של מלון בראשית, ובמקביל כשף מועדון הכדורגל חיפה. קודם לכן פאוקמן ליווה את פתיחת מלון קדמא והקים שם את כל המערך הקולינרי של המלון.
אילן בן חקון, מנכ"ל מלון דן תל אביב, מסר: "אני רוצה לאחל המון הצלחה לבוריס פאוקמן בתפקידו, ובטוח שבאמצעות הניסיון הרב שהוא צבר לאורך השנים, הוא יוביל את המערך הקולינרי האיכותי של המלון להישגים משמעותיים. בהזדמנות זאת, אני רוצה להודות לעובד אלפיה, השף המיתולוגי של המלון ב-25 השנים האחרונות, על המקצוענות שלו, היצירתיות שלו והמסירות שלו, שהפכו את דן תל אביב למלון מוביל בהיבט הקולינרי בארץ ובעולם".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=135640