יספק כיבוד ואוכל בטרמינל פתאל החדש שפותחת רשת מלונות פתאל בנתב"ג
קייטרינג "דואט" בבעלותן של מיכל לוי אלחלל וסוניה כהן, זכה במכרז טרמינל פתאל של רשת מלונות פתאל, ויספק שירותי כיבוד ואוכל לכלל משתמשי הטרמינל הפרטי הראשון בישראל, שעתיד להיפתח בשבוע הבא, לאחר שהושקע בו סכום חסר תקדים של 18 מיליון שקלים.
בהתאם לתנאי המכרז, יספק קייטרינג "דואט" שירותי כיבוד חלבי לאורך כל שעות היום למאות הנוסעים שעושים שימוש בטיסות פרטיות, אורחים רשמיים של משרדי הממשלה, אנשי עסקים, משלחות בינלאומיות, אמנים ונוסעים רגילים שיבקשו לשדרג את חווית היציאה והכניסה לארץ. הקייטרינג אף יידרש לספק כיבוד לאירועים כגון ישיבות עבודה רבות משתתפים שיתקיימו בחדרים ייעודיים, אירועי חברה ומפגשי עיתונאים שיתקיימו במקום.
לדברי שני שיפרמן, מנהלת טרמינל פתאל, "קייטרינג דואט הציג תפריט חלבי מוקפד המשלב בהצלחה טכניקות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי עם מטבח ישראלי עכשווי וצעיר".
כל המנות שיוגשו בטרמינל העסקים החדש ייוצרו בעבודת יד במטבח מאובזר שנבנה במקום, בדגש על שימוש בחומרי גלם טריים, טעמים, ריחות וצבעים. בין המנות שיוגשו: מיני פרצל במילוי ארטישוק וברי פקאן, מיני פרנץ' טוסט חלה עם גבינת שמנת, אספרגוס וסלמון מעושן, סלט ירקות אנטי פסטי צרובים מוגשים עם גבינת עיזים צרובה, מגוון רחב של כריכים, בר עשיר של סלטים ושלל קינוחים מפנקים.
לדברי מיכל לוי אלחלל, מנכל"ית משותפת קייטרינג דואט "אנו גאות ושמחות על הזכייה במכרז בסדר גודל משמעותי זה. הבחירה בנו מחזקת את האמון והמוניטין לה זוכה החברה הפועלת מזה 20 שנה".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=94309