פסטיבל קולינרי ישראלי התקיים במסעדת "טרסילה" של מלון אינטרקונטיננטל סאו פאולו מרשת IHG העולמית בו בישלו שפים של קראון פלזה ישראל את מיטב מתכוני המטבח הישראלי
יוזמה ייחודית של רשת מלונות קראון פלזה ישראל לעידוד קשרי תיירות בין מדינות ישראל וברזיל: פסטיבל קולינריה ישראלית במסעדת "טרסילה" של מלון אינטרקונטיננטל סאו פאולו מרשת IHG העולמית.
במהלך סופ"ש החגיגי, בישלו השפים של קראון פלזה ישראל דורון עמר, ניצן יחיאל ולירן גימפל את מיטב מתכוני המטבח הישראלי. זכו לטעום למעלה מ-30 מנות מסורתיות דוגמת: חריימה, קוסקוס, גפילטע פיש ועוד: יואל ברנע, הקונסול הכללי של ישראל וסגניתו, סוזן קלגסבורן, ראש לשכת משרד התיירות הישראלי והנהלת המשרד, ראשי הקהילה היהודית בסאן פאולו ובברזיל, סוכני תיירות מובילים בברזיל, אנשי תקשורת ועוד.
מהרשת נמסר: היכונו לקרנבל!
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=76427