מלונות המלך דוד ירושלים ודן אכדיה הרצליה, ארחו שפים ידועים, שבישלו עם השפים של המלונות להנאת האורחים
רשת מלונות דן גאה להביא למתארחים את האוכל הטוב בישראל. מלונות מהרשת ארחו במסגרת הפרויקט הקולינרי לקיץ, את השפים הגדולים של ישראל, שבישלו יחד עם השפים של המלונות, להנאת אורחי המלון והסועדים בו. הנה לדוגמא:
במלון המלך דוד ירושלים, אל מול חומות העיר העתיקה, תמיר קוברין, המנכ"ל החדש של המלון, אירח את השף המוערך, שרון כהן, ממסעדת שילה המיתולוגית, ויחד עם שף המלון החדש, רועי ענתבי, הם בישלו ארוחות טעימות יוצאת דופן עבור אורחי המלון.
במלון דן אכדיה, על רצועת החוף של הרצליה, ארח המנכ"ל דובי רקיע, את השף ירון קסטנבוים, ממסעדת M25 ומיט מרקט ואת השף הקוסם אריאל רוזנטל, שיחד עם השף המוערך של המלון, גולן ישראלי, הם הכינו ארוחות טעימות מיחדות במינן עבור אורחי המלון.
תרבות האוכל והאירוח במלונות דן תמיד הייתה מובילה בתחומה והרשת שמה את הקולינריה הישראלית בקדמת הבמה, כשכל הזמן השאיפה היא להוביל ולהפתיע עם קולינריה במיטבה. השפים של בתי המלון והשפים האורחים תכננו ובנו יחד תפריטים ייחודיים במיוחד במטרה ליצור חגיגה קולינרית יוצאת דופן. כל הארוחות המיוחדות של השפים במלונות דן מתנהלים בהתאם להנחיות החדשות של משרד הבריאות והתו הסגול המעודכן לבתי המלון, שאושר לאחרונה. רק לצורך הצילום הורידו המצולמים את המסכות מפניהם…
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=109518