גינת הגג תחת כיפת השמיים של מלון וולדורף אסטוריה בירושלים, המשקיפה אל קו הרקיע של הבירה, נפתחה מחדש ומציינת את יום הג'ין הבינלאומי החל ב-9 בחודש
![גינת הגג במלון וולדורף אסטוריה ירושלים, ששבה ונפתחה לקראת הקיץ. צילום יח קיץ של ג'ין וטוניק בגינת הגג של הוולדורף אסטוריה בירושלים](https://www.ias.co.il/wp-content/uploads/thumbs/גינת-הגג-בוולדורף-אסטוריה-ירושלים.-צילום-יחצ-36bbqbzgfby75j65a4w5j4.jpg)
גינת הגג של מלון הפאר הירושלמי וולדורף אסטוריה, ה-Garden Terrace המתמחה במנות טאפאסים יוקרתיות בסגנון ים תיכוני, אותן יוצר השף הבכיר של המלון, איציק מזרחי-ברק, היא אחד המקומות המרהיבים והמאווררים ביותר לבלות בהם ערב קיץ בבירת ישראל. ה-“Garden Terrace” מציע גם קוקטיילים איכותיים, המיוצרים על ידי מיקסולוגים מקצועיים של המלון, ומבחר עשיר של משקאות אלכוהוליים נודעים.
![](https://www.ias.co.il/wp-content/uploads/2018/06/מוזגים-גין-וטוניק-בטראסה-של-וולדורף-אסטוריה-285x300.jpg)
לדברי המנכ"ל אבנר און, "הקיץ הזה נצדיע לאחד משילובי הקוקטיילים הנודעים והוותיקים בתבל – ג'ין וטוניק. משקה נודע זה עבר בשנים האחרונות מהפכים מרעננים, הן בתחום מרכיבי הקוקטייל והן בדרך הגשתו. הסיבות לרנסס ולהתעוררות זו הן רבות – ג'ין וטוניק מכילים פחות קלוריות מאשר בירה, ניתן ללגום אותם בקלות רבה יותר והכיף שנוצר בעקבות לגימתם הוא חיובי ומעורר".
יצויין כי ב 9 ביוני חל יום הג'ין הבינלאומי זו השנה העשירית ברציפות: https://worldginday.com/.
בנוסף, השף הבכיר שילב השנה ג'ין בחלק ממאכלי הטאפאס בתפריט הקיץ שלו. בין המנות המוגשות :סלמון מעושן עם עשבי תיבול, תפוזים וג'ין; או טרטר סלמון עם עירית, שומר, שמן זית, לימון, קרם תפוז וג'ין; חזה עוף, ג'ין, סילאן ומיץ רימונים מוגש עם תפו"א בגריל .
אוהבי הסיגרים מוזמנים ליהנות מאוסף סיגרים מפואר וייחודי .
"מטרתנו היא לאפשר לכל אורחים ותושבי העיר ליהנות מאיכות השירות ומהסטנדרטים הגבוהים של המותג הגלובלי המפורסם ה"וולדורף אסטוריה", מסכם המנכ"ל.
ה-“Garden Terrace” פתוחה לאורחי המלון ולציבור הרחב מיום ראשון עד חמישי בין השעות 18:30 – 23:30. הבאים יוכלו ליהנות משעתיים של חניה חינם בחניון המלון. מומלץ להזמין מקום מראש.
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=84241