חוויית גריל יוקרתית עם בשרים מעושנים, מנות שף, תפריט קוקטיילים ויינות ישראליים – במתחם הבריכה של המלון

מלון דן אילת משיק את DAKOTA, מסעדת גריל חדשה ומרשימה בלב מתחם הבריכה של המלון, הפתוחה גם לקהל הרחב – לא רק לאורחי המלון.
המסעדה, בניצוחו של שף המלון אסף בוזגלו, מציעה תפריט בשרים עשיר הישר ממעשנת עץ היקורי, הכולל:
*אסאדו עגל בברביקיו
*צוואר טלה בעשבי הדר
*בקר מפורק
*עופות ברוטב ברביקיו
הבשרים מוגשים לצד רטבים ייחודיים (צ'ימיצ'ורי וברביקיו), סלט קולסלאו, קורנישונים ולחמניות טריות.
מנות פתיחה מוקפדות:
*טרטר פילה בקר
*טרטר טונה אדומה
*סביצ'ה דג ים
*ברזאולה עגל
*סלט חסה לאליק
*ארטישוק עלה רומנה
*קרפצ'יו עגבניות
*פסטה ארטישוק

מנות עיקריות מגוונות:
*דג ים "פרפר" בשמן לימון וצ'ילי
*נקניקיות עגל טרי
*שניצל עגל וינאי
*סטייק סירליון
*המבורגר איכותי
*סטייק בשר מקומי מובחר
במקום גם תפריט ילדים ידידותי, תפריט קוקטיילים עשיר, ויינות מיקבים מובילים בישראל – ובהם: יתיר, פסגות, רמת הגולן, קסטל, אבוהב ותשבי. התפריט כולל גם בירות מהחבית ובבקבוק, שתייה קרה וחמה.
שעות פעילות:
ימים ראשון–חמישי, בין השעות 19:00–22:00
טלפון להזמנות: 053-2226996
להזמנה אונליין: הזמנת מקום ב-DAKOTA