מדובר בתוכנית הקולינריה, עטורת הפרסים של החברה – SWISS Taste of Switzerland,לפיה נוסעי SWISS נהנים מדי רבעון ממנות קולינריות שונות, על פי מחוזות שונים בשוויץ ומגוון שפים עטורי כוכבי מישלן ונקודות גו-מיו.
ברבעון הקרוב ייהנו הנוסעים ממטעמיו של השף פראנק ריינאוד, ממלון 5 הכוכביםHostellerie du Pas de l’Ours in Crans , אשר בקראנס מונטנה בשוויץ. ריינאוד מחזיק בכוכב מישלן אחד וב-18 נקודות גו-מיו ליצירות שלו במסעדתו במלון. כאמור, מדובר בתפריט, המוגש במחלקת העסקים ובמחלקה הראשונה, בטיסות ארוכות טווח הממריאות משוויץ, וכזה המבוסס על טהרת המטבח השוויצרי. בכל רבעון, שף שוויצרי נודע אחר מנצח על התפריט, כאשר כל אחד מהשפים מייצג מחוז אחר במדינה.
ומה בתפריט?
לנוסעי המחלקה הראשונה של SWISS, רקח פראנק ריינאוד מנה ראשונה של מרק קרם דלורית עם גריסי פנינה ובשר ממחוז ואלה, המנה העיקרית תכלול פילה עגל ברוטב ערער או בשר ממולא ברוטב בויאבז ולקינוח – גלידת חלב עם ליקר ג'נפי, מרנג היביסקוס ופירות הדר.
נוסעי מחלקת העסקים של SWISS ייהנו ממנה ראשונה של גרבלקס עם חזרת יוגורט איולי, המוגשת לצד מלפפון מושרה באבסינט, מנה עיקרית של בשר ברוטב ענבים אדומים או דג סול בלימון ורוטב בויאבז.
לקינוח – עוגת גבינה עם פירות הדר.
הארוחה תלווה ביינות מקומיים לבנים ואדומים. נוסעי המחלקה הראשונה ייהנו מיין לבן ארומטי Provins Eclat מבציר 2015 ומיין אדוםDomaine de ravoire מבציר 2014. את הארוחה במחלקת העסקים יילווה יין לבן Blanc De Ciel Assemblage מבציר 2016 של יקב ז'אן רנה גרמנייר ויין אדום Terra Zina מיקב ז'אן לואיס מת'ייה מבציר 2016.
SWISS מציעה מחלקת עסקים חדשה ומשופרת במטוסים מדגם איירבוס A330/A340 בקו מתל אביב לציריך. במחלקת העסקים יוכלו הנוסעים ליהנות ממרחב אישי, שירות שוויצרי מוקפד, מנות שף ייחודיות וקונספט קולינרי עטור פרסים, חיבור USB ושקע להטענת מכשירים ניידים, מסך גדול עם מבחר סרטים, נוחות מירבית לעבודה ומושבים המתכווננים למיטות באורך מלא.