Site icon IAS

סושי בנתב"ג: אפשרויות קולינריות חדשות בטרמינל 3

לראשונה – סושי בנתב"ג: במסגרת תוכנית הפיתוח של רשות שדות התעופה (רש"ת) והרחבת מגוון המוצרים והשירותים לציבור הנוסעים, נפתחו בימים אלה שתי מסעדות לממכר סושי בטרמינל 3 בנתב"ג – האחת במתחם ההסעדה באולם הנוסעים היוצאים (הדיוטי פרי) והשנייה במתחם המסחרי "שחקים" הפתוח לקהל הרחב.

 

זאת, בהמשך למכרז של רש"ת שבו זכתה י.ד.  כ.ד.א.י יזמות וניהול, בעלת מסעדת "פריים" – Frame chef & Sushi Bar בתל אביב. המכרז הוא לתקופה של שש שנים עם אופציה של רש"ת להארכה של עד 36 חודשים.

 

רש"ת החליטה לפתוח מסעדת סושי (כשרה) בטרמינל 3, בעקבות סקרים ובדיקות שמהן עלה כי מסעדה כזו, בנוסף למגוון המסעדות ובתי קפה שכבר פועלים בטרמינל, עונה על רצונו וטעמו של ציבור הנוסעים וכן כלל המשתמשים בטרמינל. מסעדת הסושי ב"שחקים" פתוחה גם לקהל הרחב וברש"ת מעריכים כי מלבד ציבור הנוסעים, היא תשרת גם את תושבי היישובים הסמוכים לנתב"ג.

 

המכרז להפעלת מסעדות הסושי מהווה נדבך נוסף בהגדלת תמהיל ומגוון בתי הקפה והמסעדות העומדות לרשות ציבור הטסים. במסגרת תוכנית המסחר של רש"ת,  החל מ-2011 ועד סוף 2012 תושלם יציאתם של כ-30 מכרזים מסחריים למגוון חנויות ותחומי פעילות בטרמינל 3, כגון חנות לממכר מוצרי אלקטרוניקה, חנות לממכר כלי קריסטל ועוד. מסעדות הסושי הצטרפו למסעדות חדשות נוספות שנפתחו בנתב"ג בהן, "שיפודי התקווה", "בורגר ראנץ'", "ארומה" ו"פיצה האט".

Exit mobile version