הרוג ו-30 פצועים ממערבולת אוויר, בטיסת סינגפור איירליינס מלונדון לסינגפור ובהמשך מספר מקרים דומים בחברות תעופה נוספות, הביא את חברת קוריאן איירליינס לאסור על נגישות למרק נודלס בבר החופשי המיועד לנוסעי מחלקת תיירים, בנוסף לארוחות העומדות לשירותם בטיסות ארוכות טווח. לעומתם, נוסעי מחלקות היוקרה, עסקים וראשונה, יזכו עדיין ליהנות מהמנה הפופולארית היות והיא מוגשת אישית לנוסעים.
"ההחלטה היא חלק מאמצעי בטיחות יזומים בתגובה למערבולות אוויר, שמטרתה למנוע תאונת כוויות", נמסר מחברת התעופה.
הסכנות הכרוכות בהגשת מזון חם (מרק) ונוזלים חמים (קפה ותה) אינה חדשה בטיסות ובמהלך השנים חברות תעופה נאלצו להתמודד עם תביעות משפטיות מצד לקוחות שנכוו לאחר שנוזלים חמים נשפכו עליהם. בית המשפט העליון של האיחוד האירופי קבע בשנת 2019, שחברות תעופה יישאו באחריות במקרים כאלו. כעת כשנושא המערבולות התגבר, גם הסיכונים גדלו.