Site icon IAS

פרק קולינרי חדש באושיאניה קרוזס המפוארת

השף אנטוניו מדגים חיתוך של גבינת פרמיג’נו ריגאנו . צילום עוזי בכר

היצע חדש של סושי ומאכלים הודיים ב-Terrace Café ותפריט צהריים משודרג לצד הבריכה ב-Waves Grill נמצאים באור הזרקורים כשהחברה מגדירה מחדש את המטבח המשובח בים.

עם תוספת של תחנת סושי יומית כמו גם פינה הודית ב- Terrace Café, התפריט הבינלאומי המרשים של המקום מתרחב עוד יותר. Terrace Café פתוח לארוחות בוקר, צהריים וערב, ומהווה את מרכז אפשרויות הסעודה הרגועות של אושיאניה קרוזס. תחנת הסושי המגוונת מתהדרת ב-45 מתכונים חדשים, שנוצרו על ידי המנהלים הקולינריים החדשים של Oceania Cruises, השפים אלכס קווארטי (Alex Quaretti) ואריק בראלה (Eric Barale), יחד עם הצוות המוכשר שלהם. אלה כוללים שני סוגי סשימי ליום, שני סוגי אורמאקי, שלושה סוגים של ניגירי ואפשרות צמחונית יומית. ה-Indian Corner החדש פועל במהלך שירות ארוחת הערב וכולל 15 מתכונים הודיים אותנטיים.

לכתבה המלאה באתר קרוז אין

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים

Exit mobile version