Site icon IAS

נורוויג'ין קרוז ליין: עונה שלישית לסדרת הפלגות נושא

הפלגות נושא בנורוויג'ן קרוז ליין. צילום יח"צ

הפלגות נושא בנורוויג'ן קרוז ליין. צילום יח"צ

חברת הפלגות הנופש נורוויג’ין קרוז ליין, הודיעה על סבב שלישי בסדרת הפלגות הנושא המצליחות “Meet the winemaker”, במהלך עונת 2018/19. בהפלגות אלו יוכלו אורחי אנייות BlissEscape ו-Dawn לקחת חלק בטעימות יין, סדנאות אוכל וארוחות ערב פרטיות, בהנחיית כמה מהשמות המובילים בתעשיית הקולינריה והאלכוהול, ביניהם אייקון האופנה ומומחה היין סלבטורה פרגאמו, דינה מונדבי מבעלי יקבי מונדבי המפורסמים, בוב ברטיאו, יינן ראשי ביקב הצרפתי שאטו סט. מישל,  והסלבריטי שף ארון סנשז השגריר הרשמי של מותג היין הארגנטינאי מואט- הנסי.

לדברי ווס קורט, סגן נשיא לתחומי קולינריה בנורווג’ין קרוז ליין:” תחום הגסטרונומיה הפך למרכיב חשוב בתעשיית התיירות, ואנו מחויבים להעניק לאורחינו חוויה קולינרית יוצאת דופן בכל אחת מבין 16 האניות שלנו”. עוד הוסיף קורט “אני גאה בחדשנות והיצירתיות שמגלים הצוותים שלנו בים וביבשה, כולם אמונים על יצירת תכניות ושיתופי פעולה שייחרטו בזיכרון אורחינו וישאירו אצלם טעם של עוד ”

מרק קנסלי, סגן נשיא בכיר לתחום תפעול מלונות בנורווג’ין קרוז ליין אמר: הפלגות “Meet the Winemaker” היו כה מוצלחת בעונה שחלפה, כך שאנו נרגשים ביותר לקראת יציאתו של הסבב הבא. היה לנו הכבוד לשתף פעולה עם אנשים חשובים ומוערכים מאד בתעשייה, ואנו גאים על כך שביחד הצלחנו לספק לאורחינו חווית שייט קולינרי יחידה מסוגה.”

לאורחי ההפלגות יהיו מספר הזדמנויות לפגוש במומחים השונים במסגרת מגוון פעילויות העשרה והסדנאות השונות, בין היתר, שיעורים ומפגשי שאלות ותשובות על סיפוני האניות וסדנאות מצומצמות הכוללות טעימות יין ייחודיות, בהוראת יצרני יין בכירים ומרצים נוספים. אורחי האנייה יקבלו הדרכה על היינות המוגשים באמצעות מפגשים אינטראקטיביים, אשר במסגרתם ילמדו כיצד להתאים את בחירת היין לאירועים ומנות שונות. השיעורים יכללו יינות מובחרים שנבחרו על ידי המרצים והובאו לספינות במיוחד לטובת מפגשים אלו.

לאחרונה, זכתה נורוויג’ן קרוז ליין להכרה עולמית בתחום האלכוהול והקולינריה, זאת לאחר שהמיקסולוג הראשי של אניית ה- Bliss דורג מבין “הברמנים הטובים בעולם התיירות לשנת 2018” על פי אתר “דיאגו”. בנוסף, מסעדת הבשרים Cagney’s, שעל סיפון אניית Escape  זכתה ב”פרס המצוינות” של מגזין “ויין ספקטטור” היוקרתי. המסעדה המוכרת והפופולארית מגישה מנות בסגנון אמריקאי שעיקרן איך לא? גריל וסטייקים, העשויים מנתחים מובחרים ועסיסיים לצד תוספות כמו צ’יפס ממולא פרמזן וכרוב מקורמל. את כל המנות כאמור, מלווה תפריט יין  עשיר עם מעל מאה יינות  שנבחרו בקפידה מ-שלושים אזורים שונים ברחבי העולם .

מסעדת הבשרים Cagney’s עטורת השבחים. צילום יח”צ

לוח הזמנים להפלגות “Meet the Winemaker” לעונת 2018/19:

מפגשי Meet the Winemaker באניית נורוויג’ין Bliss יערכו בהפלגות של שבעה ימים בין אלסקה לסיאטל במהלך ימי הקיץ,  ובהפלגות  לריביירה המקסיקנית בעונת הסתיו .במהלך עונת החורף תפליג ה-Bliss ממיאמי לקאריביים.באניית נורוויג’ין Escape יערכו המפגשים בהפלגות מניו יורק ובאניית הנורוויג’ין Dawn יצאו הפלגות מבוסטון לקנדה.

עלות ההשתתפות במפגש טעימות תוצע במחיר 20 דולר לאדם, ארוחה מלאה הכוללת חמש מנות תעלה כ- 60 דולר לאדם. מספר המקומות מוגבל ומומלץ להזמין מקומות מראש.

Exit mobile version