Site icon IAS

מנות פלאפל בטעמים מיוחדים הוגשו בטיסות אל על ביום העצמאות

דיילת אל על מגישה מנת פלאפל לנוסעים. צילום דוברות אל על

לרגל יום העצמאות ה-75 של המדינה, מטוסי אל על התחדשו במנת דגל ייחודית בהסתמך על המאכל הכי ישראלי שיש. כחלק מפעילות 'מחניודה בריבוע', שף אל על, אסף גרניט, בנה תפריט מיוחד ליום העצמאות ה-75 בשיתוף רשת הפלאפל הגדולה בישראל 'פלאפל בריבוע'. במסגרת הפעילות הוגשו בטיסות נבחרות של אל על ביום העצמאות, שלוש מנות פלאפל שונות בטעמים ייחודיים המסמלים את ישראל ככור היתוך – 'פלאפל בריבוע', הטעם הקלאסי המוכר, 'פלאפל סבזי' – מבוסס על הסבזי הפרסי עם טעמי לימון פרסי ועשבי תיבול, ו'פלאפל נבלוסיה' – המבוסס על טעמי עמבה ובהרט.

המנות הוגשו עם כלל התוספות שאי אפשר לאכול בלעדיהן מנת פלאפל – סלט קצוץ, חמוצים, טחינה לימון כבוש, טחינה ירוקה וצ'יפס, ולקינוח הוגש מלבי עם קולי סלק ופירות אדומים. כדי להשלים את החוויה הישראלית קבינות המטוסים קושטו בדגלי ישראל.

לאורך כל השנה מערכת הבידור במטוסים מתעדכנת בקלאסיקות ישראליות, ולרגל החג הרחיבה אל על את היצע התוכן הישראלי במטוסים, ביניהם הסרטים: 'סוף העולם שמאלה', 'ישמח חתני', 'בחורים טובים' ועוד.

מנת יום העצמאות במטוסי אל על. צילום דוברות אל על
Exit mobile version