Site icon IAS

ברשת מלונות דן ממשיכים בחגיגה הקולינרית

תמיר קוברין, מנכ"ל מלון "המלך דוד" ירושלים, השף שרון כהן, רועי ענתבי שף מלון המלך דוד ירושלים וחיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן. צילום סיון פרג'

רשת מלונות דן גאה להביא למתארחים את האוכל הטוב בישראל. מלונות מהרשת ארחו במסגרת הפרויקט הקולינרי לקיץ, את השפים הגדולים של ישראל, שבישלו יחד עם השפים של המלונות, להנאת אורחי המלון והסועדים בו. הנה לדוגמא:

במלון המלך דוד ירושלים, אל מול חומות העיר העתיקה, תמיר קוברין, המנכ"ל החדש של המלון, אירח את השף המוערך, שרון כהן, ממסעדת שילה המיתולוגית, ויחד עם שף המלון החדש, רועי ענתבי, הם בישלו ארוחות טעימות יוצאת דופן עבור אורחי המלון.

במלון דן אכדיה, על רצועת החוף של הרצליה, ארח המנכ"ל דובי רקיע, את השף ירון קסטנבוים, ממסעדת M25 ומיט מרקט ואת השף הקוסם אריאל רוזנטל, שיחד עם השף המוערך של המלון, גולן ישראלי, הם הכינו ארוחות טעימות מיחדות במינן עבור אורחי המלון.

גולן ישראלי, שף מלון דן אכדיה, דובי רקיע, מנכ"ל מלון דן אכדיה הרצליה, אריאל רוזנטל הקוסם והשף ירון קסטנבוים. צילום סיון פרג'

תרבות האוכל והאירוח במלונות דן תמיד הייתה מובילה בתחומה והרשת שמה את הקולינריה הישראלית בקדמת הבמה, כשכל הזמן השאיפה היא להוביל ולהפתיע עם קולינריה במיטבה. השפים של בתי המלון והשפים האורחים תכננו ובנו יחד תפריטים ייחודיים במיוחד במטרה ליצור חגיגה קולינרית יוצאת דופן. כל הארוחות המיוחדות של השפים במלונות דן מתנהלים בהתאם להנחיות החדשות של משרד הבריאות והתו הסגול המעודכן לבתי המלון, שאושר לאחרונה. רק לצורך הצילום הורידו המצולמים את המסכות מפניהם…

Exit mobile version