מלון דן אכדיה בניהולו של דובי רקיע הרים את הכפפה לסופשבוע שכולו קולינריה עבור חברי מועדון e-Dan.
ביוזמתו של גולן ישראלי, שף המלון, המוביל את הקולינריה של דן אכדיה, הוזמן השף מושיק רוט, בעל שני כוכבי מישלן, להעניק יחד חוויה קולינרית מרגשת וייחודית לאורחי המלון וחברים.
רונן ניסנבאום, מנכ"ל רשת מלונות דן, אמר בערב הגאלה, שהוא מזמין את האורחים לדחות את הדיאטה ליום ראשון ולהתענג על המטעמים, הניחוחות והיופי של הארוחות, ששני השפים המוכשרים הללו מכינים להם לסוף השבוע.