החל מספטמבר 2015, במשך 3 חודשים, חברת SWISS תגיש ללקוחות הפרמיום בטיסותיה את מטעמי קנטון גלרוס. נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח משווייץ ייהנו מתפריט בלעדי תוצרת מלון הבוטיק שאלה אהורן (Chalet Hotel Ahorn) מהעיר בראונואלד, שוויץ. לעת עתה, במסגרת קונספט "מסורת SWISS", מוגשת גבינת השוק המסורתית העונה לשם " Alpch?s- und Schabaziger-M?rt" מאזור אלם.
התפריט החדש, בהרכבתו של שף המסעדה המפורסם, ביט שיטנהלם (Beat Schittenhelm), כולל מגוון מנות המאופיינות בתיבול טעים מן הטבע בשילוב עם מספר עשבי תבלין מקומיים. אל הארוחות מתלווים יינות מאזורים בקרבת קנטון גלרוס – מגוון יינות אדומים מעמק הריין (Rhine Valley) שזכה לכינוי "בורגונדי של שוויץ" והוא מחוז ייצור היין הוותיק ביותר במדינה. נוסעי המחלקה הראשונה יוכלו לבחור בין Malans Pinot Blanc לבין Selfi Wingert Pinot Noir מיקב פרום (Fromm). נוסעי מחלקת העסקים יוכלו לבחור בין יין Goldene Sonne Riesling-Silvaner המיוצר בפלסברג ומ- Malans Pinot Noir הפירותי תוצרת קוטינלי.
SWISS Taste of Switzerland
תפריטSWISS Taste of Switzerland מוגש בכל הטיסות הממריאות משוויץ. מדובר ביוזמה גסטרונומית עטורת פרסים, במסגרתה SWISS מזמינה שפים שוויצרים נודעים להעניק פרשנות אישית וייחודית למטבח השוויצרי המקומי. התוצאה היא מנות עונתיות מהמחוזות השונים של שוויץ המרשימות ומגוונות את שהות הנוסעים בטיסה.