המאסטר סומלייה של דלתא אייר ליינס, אנדראה רובינסון, בחרה את מגוון היינות לשנת 2017 . חברת התעופה מציעה מבחר אקסקלוסיבי לנוסעי מחלקת העסקים של דלתא Delta One, בטיסתם מתל אביב לניו יורק.
היינות המשובחים יוצעו לחלופין בהתאם לעונות השנה כאשר תמיד יוגשו שני יינות אדומים ושני יינות לבנים, שיישארו במהלך 3 חודשים. במהלך חודשי הקיץ (יוני-אוגוסט) יוחלף יין לבן אחד ביין רוזה צרפתי מרענן בטיסות בקו תל אביב – ניו יורק – תל אביב.
הפקקים הראשונים שנשלפו בתפריט החדש הנם מבקבוקי היינות: Terra de Touros Vinho Regional Tejo מפורטוגל ומיין הבורדו הצרפתי Esprit de Pavie Bordeaux.
בכל מהלך השנה יוצע לנוסעי מחלקת העסקים ליהנות בארוחה העיקרית משמפניה, מיין מתוק לסיום הארוחה ומפורט משובח. יינות דלתא המוגשים במהלך הטיסה זוכים לשבחים ויין הפורט האחרון שהוגש במהלך הטיסות, ה- Calem 10 Year Old Tawny, זכה לאחרונה במדליית כסף בתחרות היין באנגליה the annual U.K. Cellars, בקטגוריית היינות המוגשים בשחקים.
מאסטר סומלייה, אנדראה רובינסון: "אני תמיד מצפה לבחירת תפריט היין החדש לנוסעי מחלקת העסקים והשנה לא הייתה שונה. תוכנית היין הייחודית של דלתא מספקת הזדמנות להציע לנוסעים במהלך הטיסה מגוון של יינות אזוריים-מקוריים, כולל יינות מתוצרת יקבים קטנים, "מתעוררים" ומשפחתיים. כל תפריט כולל מגוון עשיר של טעמים אזוריים מקוריים של יינות המשתלבים מעולה עם טעמים וסגנונות בישול עונתיים המוגשים בטיסה".
כל יין נבחר כדי להטעים לתפריט העונתי המתחלף. באביב דלתא מציעה מנות הכוללות סטיק פילה עם רוטב ברנדי מפולפל, תפוח אדמה, שורש סלרי ובצל צלוי. בנוסף ליינות מצרפת ומפורטוגל יוגשו במהלך השנה הקרובה יינות שמקורם באיטליה, ספרד, ארגנטינה וארצות הברית.
לאורך כל השנה אנדראה טועמת מאות יינות מאזורים שונים בעולם כדי לקבוע את תפריט היין הסופי של דלתא אייר ליינס. נוסעים במחלקות הפרימיום צורכים במשך שנה יותר מ-2.5 מיליון בקבוקים של יין, שמפניה ופורט.