זיכרונות של חגים, צבעים וריחות נתנו השראה לשף Guy Martin ליצור מתכונים קלאסיים ויצירתיים לנוסעי מחלקת העסקים של אייר פראנס בטיסות ארוכי טווח משארל דה גול.
השף המפורסם ממסעדת Grand V?four אחראי כבר על תפריט מנות המחלקה הראשונה בחברת אייר פראנס החל מ-2002 והמנות שהוכנו למחלקת העסקים יוגשו לנוסעים במשך שמונה חודשים.
בתום שמונת החודשים הראשונים יחודש התפריט פעמיים בחודש.
בתפריט השף Guy Martin : פסטה אוריקייטה עם קלמרי,ארוגולה מוגש על רוטב עגבניות
עם כוסברה.
רצועות עוף מוקפץ עם תפוזים ,פלפל,עולש ובצל פנינה.
חזה ברווז עם מנגו ועוד מתכונים מעוררי תיאבון.
עד היום נוסעי מחלקת העסקים בחברת אייר פראנס נהנו ממנות שעוצבו ותוכננו ע"י השף Joel Robuchon.
כדי להעשיר את החוויה הקולינארית הנוסעים יוכלו לצפות בתוכנית הטלוויזיה הידועה “Epicerie Fine”,שמציגה את השף Guy Martin בפעולה.
https://www.youtube.com/watch?v=ZZHJNn9X0TY