אייר פראנס הכריזה לאחרונה על שורת צעדים לשיפור חוויית הלקוח ושינויים משמעותיים בשירות הקרקע של החברה. החידוש בשירות הצ'ק אין אקספרס של אייר פראנס הוא האפשרות להנפקת תוויות למזוודות בעמדות מיוחדות בשירות עצמי, ומשם לעבור ישירות לעמדות הבידוק הבטחוני, ובכך לחסוך זמן רב. השירות החדש יהיה זמין בשלב ראשון ב-12 נמלי תעופה ברחבי צרפת ויאפשר לנוסעים להימנע מתורי ארוכים.
בנוסף לשירותי הקרקע החדשים, הוסיפה אייר פראנס את שירות ארוחות הגורמה-
"A la carte" גם בטיסות KLM. מדובר על תפריט גורמה מיוחד הזמין לכל הנוסעים בטיסות ארוכות טווח, תמורת תוספת תשלום. הלקוחות יכולים לבחור מתוך מגוון של מנות גורמה של גי מרטן- שף מסעדת מישלן "לה גראן ופור" בפאריס. בין האפשרויות: ארוחה צרפתית מסורתית, פירות ים טריים, ארוחה אורגנית או איטלקית.