Site icon IAS

"קרוז & קיטשן"

לראשונה בתולדות אוניות הקרוזים, נבנה על אוניית שייט מטבח מיוחד ללימוד אומנות הבישול, אשר הינו חלק מסיפון האונייהSeven Seas Explorer  של חברת השייט Regent Seven Seas Cruises, שתושק ביולי 2016.

בית הספר לאומנות הבישול, אשר ימוקם על סיפון האוניה, אל מול נוף הים הקסום, יספק לאורחים את כל הנדרש להרחבת יכולותיהם הקולינריות, וזאת באווירה נינוחה, המזכירה את בתי הספר היוקרתיים ביותר לבישול בצרפת.

תחנות העבודה מאובזרות בתנורי אינדוקציה, שמהווים את המילה האחרונה בתחום, כיורים עשויים פלדת אל חלד ומגוון עצום של עזרי ואביזרי בישול. המשתתפים בסדנאות, שעלותם תהיה 89 דולר למשתתף, ייהנו מיחס אישי ומקצועי מצד המדריכים המקצועיים.

במהלך תקופת ההרצה של האוניה המפוארת, השייכת לחברת Regent Seven Seas Cruises, יוכלו הנוסעים לבחור מבין 12 סדנאות שונות המאפשרות לרכוש ניסיון והרחבת ידע בתחום הקולינריה. הסדנאות כולן יותאמו למגוון רחב של טעמים ושל ניסיון וידע במטבח- החל מרמת מתחילים ועד לטבחים ושפים בעלי ניסיון.

בית הספר הקולינרי יכלול לימודים במגוון רחב של נושאים, החל מ'מטבחים אזוריים', כגון: מטבח איטלקי, מטבח צרפתי, מטבח ים תיכוני ועד להתמחויות מקצועיות ספציפיות, דוגמת: התמחות בבישול דגים, בישול בחום גבוה או התאמת יין למנות אוכל. גם לחובבי המתוקים יהיו סדנאות מתאימות, ביניהן: " מי רוצה מנה אחרונה?", או "שעת התה".

 

Exit mobile version