השף נתן אאוטלאו יפקח באופן אישי על סדרה של אירועי אוכל אינטימיים, של 60 אורחים, שייהנו מחוויה המשלבת את החזון הקולינרי של השף עם הסביבה של חוף הים התיכון, מה שמבטיח שכל ארוחה תהיה אירוע מיוחד. בעודו בסיפון, השף נתן יארח הדגמות בישול חיות ויופיע בתיאטרון המלכותי קורט לסדרה של שאלות ותשובות המתמקדות בעלייתו להיות כוכב קולינרי.
מעוניינים בפרטים נוספים על מסלולי הפלגה ומחירים, היכנסו לאתר קרוז אין
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק "קרוז חלום של הפלגה" – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,000 חברים