Site icon IAS

פסטיבל המרק באשדוד יוצא אל מחוץ למסעדות ומגיע לרובע א'

דאל עדשים הודי מנמסטה. צילום יח"צ

רגע לפני שהחורף עוזב אותנו, יש עוד הזדמנות נהדרת להתפנק עם קערת מרק טעימה ומנחמת. החברה לתיירות אשדוד ממשיכה לתת למרק מקום של כבוד, ותקיים גם השנה את פסטיבל המרק, אך הפעם במתכונת קצת שונה. ב- 2-1 במרץ, הפסטיבל יגיע אל הרובע הראשון של העיר – רובע א' של אשדוד, עם חגיגה של המורשת הקולינרית העשירה של העיר, שתאפשר לטעום כמה מהמרקים הטובים ביותר של השפים המקומיים, מהמוכרים הקלאסיים ועד למתכונים חדשניים ומרגשים.

במהלך הפסטיבל תוכלו לטעום מרק טום יאם תאילנדי, מרק בטטה מוגש בלחם, מרק שורפה ומרק דושפורה בוכרים, מרק שעועית לוביה בסגנון גרוזיני, דאל עדשים הודי, מרק לחשו, מרק ח'רירה, ואפילו מרק שוקולד! השף המלווה את הפסטיבל הוא רני אלבז המקומי, שנמצא בעולם המסעדנות האשדודי מגיל 13, וליווה הקמה של עשרות מסעדות בעיר. הוא גם יבשל בעצמו בפסטיבל מרק מינסטרונה איטלקי.

מרק לחשו של בלינקר בייקרי. צילום פוניה סושיאל גרוב

בפסטיבל יקחו חלק כ-20 מסעדות אשדודיות, ביניהן פורטו, הסביח של מוריס, מולי, ראיחוניה, מפגש חברים, הבוכרי, קאיפוייה, נסמטה, בליקר בייקרי, אצה, בתאל'ה, הירושלמי וקפה דורוני. לצד המרקים, הפסטיבל יכלול גם הופעות מוזיקה חיה מגוונות, כולל מוזיקה יוונית ושנסונים צרפתיים, מופעי רחוב לילדים בהם שף שמכין מרקים, פנטומימאית ועוד, הצגת הילדים "מרק עוף" ,DJ שיחמם את האווירה יחד עם המרקים, ועוד הפתעות.

פסטיבל המרק של אשדוד, 2-1 במרץ, 22:00-17:00, מרכז מסחרי רוגוזין

מחיר כניסה: 10 ₪ (שמקנה מרק ראשון חינם). כל מרק נוסף, 10 ₪ בלבד.

מי שירכוש כרטיס במכירה מוקדמת (עד לתאריך 28.2) ישלם רק 5 ₪ עבור הכניסה והמרק הראשון.

לפרטים והרשמה: אתר תיירות אשדוד

ראיוחנה. צילום פוניה סושיאל גרוב
Exit mobile version