Site icon IAS

סלט טחינה ופלאפל בטיסות לופטהנזה

סלט טחינה ופלאפל בטיסות לופטהנזה. צילום לופטהנזה

חברת לופטהנזה הודיעה על כוונתה להציע לנוסעי מחלקת תיירים בטיסות קצרות ובינוניות (טיסות שאורכן לפחות 60 דקות) תפריט הכולל מזון בריא ומשקאות איכותיים. התפריט החדש יהיה זמין בטיסות החברה החל מקיץ 2021.

לשם יצירת קונספט חדש של תפריט מזון, חתמה לופטהנזה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת  dean&david  ממינכן, המייצגת קו של מזון בריא ממרכיבים איכותיים: קערת אבוקדו וסלמון, סלט טחינה ופלאפל, קערת עוף פריך או כריך עוף צ'ילי מתוק ועוד.

לצד התפריט של dean&david יוגשו גם עוגות וחטיפים של יצרנים אחרים. מחירי הארוחות והחטיפים ינועו בין 2 ל-12 אירו ויעודכנו כל שלושה חודשים. בנוסף, לופטהנזה תרחיב את שיתוף הפעולה עם חברת Dallmayr המתמחה בשיווק משקאות חמים (קפה דנו הידוע מאתיופיה ותה מצמחי מרפא אלפיני) וקינוחים.

כריסטינה פורסטר (Christina Foerster), מנהלת חטיבת לקוחות בחברת לופטהנזה הסבירה: "השותפים שלנו מייצגים מזון בריא ואיכותי מתוך הבנה שבנוסף לשביעות רצון הנוסעים גם נושא איכות הסביבה חשוב עבורנו. אנו שמחים להציע לנוסעים שלנו מוצרים טריים בטיסות."

לופטהנזה: סלט עוף פריך לצד ירקות טריים. צילום לופטהנזה
Exit mobile version