אמש הושק באירוע חגיגי במסעדת יא פן תפריט מיוחד של השף יובל בן נריה שחזר ממסע קולינארי ביפן. מטרת הנסיעה, במהלכה ביקר השף בערים פוקואקה, אוסקה וטוקיו, נועדה לחקר קולינארי לרגל חגיגות השנתיים של המסעדה.
אל שיתוף הפעולה הייחודי חברו חברת התעופה קתאי פסיפיק, המפעילה טיסה יומית בקו, וחברת התיירות flyeast, המפעילה סניף בטוקיו וסיפקה את האופרציה והלוגיסטיקה במהלך הביקור ביפן.
בין האורחים באירוע נכחו המזכירה הראשונה של יפן בישראל, סאורי קיטמורה, ג'ונתן ביילי, מנכ"ל קתאי פסיפיק, יריב פישר, בעלי חברת פלייאיסט, בעלי קבוצת אופקים איתי לוי ומנכ"לית אופקים עידית פדן, מנכ"ל חברת טורקיש איירליינס ישראל מהמט אילקר בסראן ומנהלת השיווק של טורקיש בישראל סדה באטיג', מנכ"ל רימון תיירות יעקב לוי ואחרים.