במלון נווה אילן נערכים לחגוג את חג האילנות, הוא ט"ו בשבט, בחגיגה קולינרית, שתשלב בתפריט מסעדת המלון, מנות ברוח החג. שף חגי אסרף, עמל על התפריט המיוחד: קובה נייה דג על מצע ירקות טריים בשילוב פירות יבשים, גלילות קטאיף מסקרפונה, פיסטוק חלבי ונגיעות תמרים תאנים ומשמשים, טרטר אינטיאס במילוי פירות יבשים על מצע כוסמת, סלט קינואה ופירות יבשים ועוד.
"להיות שף מלון נווה אילן בחג האילנות, זה מחייב", ציין שף המלון חגי אסרף, "ט"ו בשבט מייצר סיבה למסיבה, עם חומרי גלם איכותיים, בריאים שמתבססים על תוצרת מקומית".
מלון נווה אילן ממוקם מרחק קצר מציר תל אביב ירושלים, דקות מלב הבירה, מתאים במיוחד כנקודת מוצא לנופשים משפחתיים או זוגיים. 173 חדרים מרווחים: חדרי גן, חדרי דלקס, חדרי משפחה (מתאימים לאירוח עד זוג ושלושה ילדים), פינות חמד בגינת המלון, מרפסת פנורמית אל נוף הרי ירושלים, אולמות כנסים בגדלים שונים (עד 350 איש), חוויה קולינארית אותנטית ומגוונת, בריכת קאנטרי בסמוך למלון, מתקני ספורט, מתחם ילדים המציע חדרי נושא: ג'ימבורי לקטנטנים, חדר מחשבים וקולנוע לגדולים, אטרקציית מים, מזרקות ומגלשת מים (בעונה).
מתכון לסלט קינואה ופירות יבשים – שף חגי אסרף מלון נווה אילן
מצרכים:
4 כוסות מים
כוס פירות יבשים
רבע כוס כוסברה
רבע כוס נענע
חצי כוס פטרוזיליה
1 כוס קינואה אדומה
רבע כוס שקדים מולבנים
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
רבע כוס לימון
כפית דבש
כפית קינמון
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הקינואה, מטבלים במלח ומבשלים כ-20 דקות, עד שהקינואה נפתחת. מעבירים למסננת, מנערים מהמים ומחזירים לסיר. כשהאש כבויה מכסים במגבת מטבח 10 דקות.
בזמן שהקינואה מתקררת, מערבבים מיץ לימון, קינמון, דבש ושמן זית, קוצצים את כל הפירות והירק.
לפני ההגשה מערבבים את כל המרכיבים עם הקינואה ומגישים לצד כוסית ערק לימונים.
לפרטים: 073-3133182 או באתר רשת מלונות סי הוטלס