Site icon IAS

סוף שבוע TERRAVINO במלון כרמים

מלון כרמים בקריית ענבים. סופ"ש עד לא ידע. צילום עירית רוזנבלום

 מלון כרמים, מקבוצת מלונות היוקרה של ישרוטל, יקיים סוף שבוע ייחודי הנועל את תחרות היין הבינלאומית TERRAVINO בהפקת "איש הענבים". התחרות, שתיערך לראשונה במלון כרמים, תתקיים זו השנה ה-14, בין ה-19-21.11, ותארח במסגרתה 40 שופטים מישראל והעולם.

לראשונה, עם סיום התחרות, יתקיים במלון סופשבוע שיארח שלל אירועים נלווים שיעניקו לכל חובב יין חוויית חופשה בלתי רגילה והזדמנות להכיר מקרוב את היינות הישראליים, האנשים שמאחוריהם, ואת צמרת ענף היין העולמית.

תכנית סוף שבוע Terravino 21-23/11/2019 כוללת קוקטייל קבלת פנים עם השופטים, הייננים, ראשי תעשיית היין הישראלית, סביב אוכל קטן ומשובח, משקאות ויינות מבעבעים; טקס חלוקת פרסים ליינות והכהלים הזוכים בתחרות הבינלאומית 2019 TERRAVINO; פרס מפעל חיים לאיש/אשת השנה בתעשיית היין. הזדמנות להוקיר את האדם שתרם רבות לתעשיית היין הישראלית תוך קידום תרבות היין בישראל.

בר היין במלון כרמים. צילום אורי אקרמן

וכן: "טעימת שופטים" – איך שופטים יין? כיצד מדורגים היינות וזוכים לציונים השונים? טעימה מול קהל: טעימת שופטים בהנחיית מר חיים גן מנהל מקצועי טרה וינו לצד מאסטר אוף וויין (MW) ג'ון סאלבי מבורדו, צרפת, ד"ר ארקדי פפקיאן, יועץ יין בינלאומי וגב' עירית בוקסר שנק – ייננית, יועצת יין בינלאומית. מפגש ניתוח מקצועי עם מגוון יינות מיוחדים לצד שופטי התחרות מהארץ והעולם. יטעמו ויפוענחו 8 יינות שונים.

"יקב קסטל בראי הימים" – אלי בן זקן מחייה מצוינות היין הישראלית ויקב קסטל בסדנת אומן של פעם בעשור, טעימת גרנד ואן על ציר הזמן – וטעימה מקדימה של 2018.

"יינות ישראל על ציר הזמן"– תהפוכות ומגמות בתעשיית היין הישראלית. האם יינות ישראליים מפתחים סגנון ובידול? האם יינות ישראליים בעלי יכולת השתבחות על ציר הזמן? סדנה בהנחיית מר חיים גן, עו"ד עידן בר אולפן – מפקח התחרות לצד מאסטר אוף וויין (MW) ג'ון סאלבי מבורדו

וכן בית פתוח ייחודי ואינטימי לאורחי סוף השבוע – טעימת בכורה עולמית ראשונה של הזוכים בטרה וינו 2019. טעימה מרתקת וחווייתית בסגנון בית פתוח של הזוכים הגדולים בתחרות, הזדמנות ראשונה לטעום מהיינות הטובים ביותר בישראל ומרחבי העולם.

מלון "כרמים" הממוקם בקריית ענבים, משקיף על הרי ירושלים וממוקם בין מנזרים עתיקים, מעיינות וכרם ענבי גוורצטרמינר וקברנה, אורחי המלון אף מוזמנים לקחת חלק בבציר בעונתו. את התוצר הסופי, אפשר ללגום בבר ה"אימפריאל רד" הממוקם במלון, או ב"בוטיק היין" בו מציעים טעימות וסדנאות יין מגוונות.

בבוטיק היין, שמעוצב כמרתף, נערכות הרצאות וסדנאות על ידי סומליה מקצועי. היין נוכח לא רק בבר היין ובארוחות המלון, אלא גם בספא היוקרתי, בו משתמשים במוצרי טיפוח המכילים תמציות מהענבים הגדלים בכרמים שבאזור, כמו גם מהיין עצמו.

המחיר לסופ"ש על בסיס חצי פנסיון הוא החל מ-2,409 שקל לזוג.

להזמנות: 5585*, אתר.

Exit mobile version