Site icon IAS

מלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם ראונד טייבלס

מנה ממסעדת לה פאלטה של השפית איסה מאזוצ'י. צילום יח"צ חו"ל

רשת מלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם פסטיבל הקולינריה הבינלאומי ראונד טייבלס – Round Tables by American Express – שיעמוד השנה בסימן כוח נשי ויארח 8 שפיות המסומנות כמובילות מגמה, מעוטרות כוכבי משלן, זוכות תחרויות חשובות  ובעלות מטבחים מרתקים.

גם השנה במסגרת הפסטיבל תצטרף פופ-אפ של מסעדת "הירקון 99" של מלון דן תל אביב לפסטיבל, כמסעדה הכשרה היחידה, אליה תגיע למשך שבוע, השפית האיטלקייה עטורת כוכב המישלן איסה מאזוצ'י (ISA MAZZOCCHI) שזכתה בתואר השפית הטובה ביותר באיטליה. היא תציע תפריט מיוחד אותו רקחה במשותף עם שף המלון והמסעדה עובד אלפייה.

רשת דן תמשיך להעניק את חסותה לפסטיבל, זו השנה השלישית ברציפות ותארח במהלך חודש נובמבר את השפיות הבינלאומיות הידועים המשתתפות בפסטיבל במלונות דן תל אביב ודן פנורמה תל אביב.

השפית איסה מאזוצ'י. צילום יח"צ חו"ל

איסה מאזוצ'י, היא שפית איטלקייה המשלבת מסורת מול חדשנות, מעוטרת כוכב מישלן, זוכה בתואר השפית הטובה ביותר באיטליה של Grande Dame Veuve Clicquot. במהלך השנים זכתה מאזוצ'י בתארים רבים ובהם מהמדריך del sole 24 ore, שדירג אותה כאחת מעשר הנשים השפיות המשפיעות ובשנת 2012 הוענק לה כוכב מישלן.

ב"הירקון 99", מסעדת השף של מלון דן תל אביב, עושה שף המלון, עובד אלפיה, שימוש חכם ומושכל בחומרי גלם מקומיים מובחרים, שילוב של טעמים אירופאיים וים-תיכוניים מקומיים, ומוסיף נגיעות אישיות שהופכות כל מנה למיוחדת ומפתיעה, מבלי לעבור על חוקי הכשרות.

ראונד טייבלס, פסטיבל הקולינריה הבינלאומי אשר מפגיש בין המסעדות הישראליות המובילות והשפים הטובים בעולם – יתקיים בין התאריכים: 9-23/11/18. השנה ייערך הפסטיבל בהובלת כוח נשי ויארח שמונה שפיות המסומנות כמובילות מגמה, מעוטרות כוכבי משלן, זוכות תחרויות נחשקות ובעלות מטבחים מרתקים.

מסעדת הירקון 99 במלון דן תל אביב צילום אורי אקרמן

השפיות המובילות מרחבי העולם ישודכו לשמונה מהמסעדות הטובות בארץ – אריא (שף גיא גמזו), ניטן טאי (שחף שבתאי), קופי בר (קבוצת M2R), צפרה (שף אבי קונפורטי), הירקון 99 (שף עובד אלפיה), פאסטל (שף הילל תקוואלי), דוד ויוסף (שפים יוסי שטרית ודוד אלמקייס) וקואטרו (שף אביב משה), ויבשלו יחד עם השפים וחומרי הגלם המקומיים המובילים ארוחות וירטואוזיות, יוצאות דופן בנוף המקומי, אשר יוגשו למשך שבוע בלבד בכל אחת מן המסעדות.

הארוחות המשותפות של השף עובד אלפיה והשפית איסה מאזוצ'י במסגרת פסטיבל ה- Round Tables תתקיימנה בין התאריכים: 11-15/11.

Exit mobile version